VİRANŞEHİR'DE KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 15:49, Güncelleme: 15.09.2020 - 15:49
 

VİRANŞEHİR'DE KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi, kış ayları öncesi vatandaşların ulaşımda sorun ve sıkıntı yaşanmaması için stabilize yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.
İlçenin birçok mahalle ve bölgelerinde üst yapı çalışmalarına devam eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Elgün (Atşane) Kırsal mahallesinde sathi asfalt çalışmasına başladı. Çalışmaları Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım ile birlikte inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe merkez ve Kırsal mahallelerde 2020 yılı hizmet atağının sürdüğünü belirterek, çalışma tempolarını her gün artırarak yükselttiklerini söyledi. Tek hedefinin sevdalı olduğu Viranşehir’e hizmet yapmak olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ekinci, Göreve geldiği ilk günden bu yana kırsal mahallelerin kış aylarında yaşadıkları ulaşım sorununu çözmek için durmadan çalıştıklarını, çalışmaya yılmadan, bıkmadan ve yorulmadan devam edeceklerini ifade etti. Temel hizmetler noktasında hiçbir ayrım yapmadan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğine vurgu yapan Başkan Ekinci; Hedeflerinin tüm kırsal mahallelerin sorunlarını bitirmek olduğunu kaydetti. Viranşehir Belediyesinin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade eden Elgün Mahalle Muhtarı Mustafa Tartar,“ Elgün Mahallemizde yapmış olduğu hizmetten dolayı Başkanımız Salih Ekinci ve ekibine teşekkür ederiz” dedi. Başkan Ekinci’nin Kırsal mahallelerin ihtiyaçlarıyla her zaman ilgilendiğini belirten Muhtar Tartar, Başkan Ekinci’ye çalışmalarında başarılarının devamını diledi. Mahalle sakinlerinden Belediye Meclis üyesi Halil Öden ise, Mahalleleri adına Başkan Salih Ekinci’nin teşekkür ederek, Başkanın yaptığı hizmetlerle efsane başkan olarak anılacağını söyledi. (Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Bürosu)
​​​​​​​Viranşehir Belediyesi, kış ayları öncesi vatandaşların ulaşımda sorun ve sıkıntı yaşanmaması için stabilize yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin birçok mahalle ve bölgelerinde üst yapı çalışmalarına devam eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Elgün (Atşane) Kırsal mahallesinde sathi asfalt çalışmasına başladı. Çalışmaları Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım ile birlikte inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe merkez ve Kırsal mahallelerde 2020 yılı hizmet atağının sürdüğünü belirterek, çalışma tempolarını her gün artırarak yükselttiklerini söyledi.

Tek hedefinin sevdalı olduğu Viranşehir’e hizmet yapmak olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ekinci, Göreve geldiği ilk günden bu yana kırsal mahallelerin kış aylarında yaşadıkları ulaşım sorununu çözmek için durmadan çalıştıklarını, çalışmaya yılmadan, bıkmadan ve yorulmadan devam edeceklerini ifade etti.

Temel hizmetler noktasında hiçbir ayrım yapmadan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğine vurgu yapan Başkan Ekinci; Hedeflerinin tüm kırsal mahallelerin sorunlarını bitirmek olduğunu kaydetti. Viranşehir Belediyesinin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade eden Elgün Mahalle Muhtarı Mustafa Tartar,“ Elgün Mahallemizde yapmış olduğu hizmetten dolayı Başkanımız Salih Ekinci ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Ekinci’nin Kırsal mahallelerin ihtiyaçlarıyla her zaman ilgilendiğini belirten Muhtar Tartar, Başkan Ekinci’ye çalışmalarında başarılarının devamını diledi. Mahalle sakinlerinden Belediye Meclis üyesi Halil Öden ise, Mahalleleri adına Başkan Salih Ekinci’nin teşekkür ederek, Başkanın yaptığı hizmetlerle efsane başkan olarak anılacağını söyledi.

(Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.