VATANDAŞ SORUYOR BAŞKAN CEVAPLIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2021 - 12:54, Güncelleme: 20.02.2021 - 12:54
 

VATANDAŞ SORUYOR BAŞKAN CEVAPLIYOR

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, bu akşam sosyal medyada düzenleyeceği canlı yayın programında vatandaşlardan gelen tüm soruları yanıtlayacak.
Göreve geldiği günden bu yana Muş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için sorunlara kalıcı ve uzun vadeli çözümler üreten Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, şeffaf belediyecilikte örnek bir davranış ile yine gündemde. Muş genelinde devam eden çalışmaları her defasında sahada inceleyerek güzergahı üzerindeki vatandaşlara bilgiler veren Başkan Feyat Asya, bu akşam saat 19.00'da Sosyal Medya Hesaplarından Muşlulardan gelen tüm soruları yanıtlayacak. Facebook ve Twitter'da MuşBelediye ve FeyatAsya hesaplarından canlı yayınlanacak programda Başkan Asya, özellikle 2021 yılı içerisindeki projelerini de değerlendirecek. Vatandaşlara birebir bilgi aktaracak olan Başkan Asya, yerel yönetim anlamındaki kendisine yöneltilecek tüm soruları da yanıtlayacak. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, bu akşam sosyal medyada düzenleyeceği canlı yayın programında vatandaşlardan gelen tüm soruları yanıtlayacak.

Göreve geldiği günden bu yana Muş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için sorunlara kalıcı ve uzun vadeli çözümler üreten Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, şeffaf belediyecilikte örnek bir davranış ile yine gündemde. Muş genelinde devam eden çalışmaları her defasında sahada inceleyerek güzergahı üzerindeki vatandaşlara bilgiler veren Başkan Feyat Asya, bu akşam saat 19.00'da Sosyal Medya Hesaplarından Muşlulardan gelen tüm soruları yanıtlayacak. Facebook ve Twitter'da MuşBelediye ve FeyatAsya hesaplarından canlı yayınlanacak programda Başkan Asya, özellikle 2021 yılı içerisindeki projelerini de değerlendirecek. Vatandaşlara birebir bilgi aktaracak olan Başkan Asya, yerel yönetim anlamındaki kendisine yöneltilecek tüm soruları da yanıtlayacak.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.