VALİ MAKAS, KAYMAKAMLIK YAPTIĞI İLÇEDE HASRET GİDERDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 11:09, Güncelleme: 27.07.2020 - 11:09
 

VALİ MAKAS, KAYMAKAMLIK YAPTIĞI İLÇEDE HASRET GİDERDİ

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 2007-2011 yıllarında Kaymakamlık yaptığı Refahiye ilçesinde hasret giderdi.
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Refahi'yeyi ziyaret etti. Vali Mehmet Makas hükümet konağı önünde daire amirleri ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandıktan sonra, Kaymakamlığı ve Refahiye Belediyesini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında AK Belediyecilik örneği sergileyen Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi yatırımları hakkında brifing alan Vali Makas, Başkan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Vali Makas, 2007-2011 yıllarında arasında Refahiye'de kaymakamlık yaptığı yıllarda, Belediye Başkanı Paçacı'nın da kendisine mesai arkadaşlığı yaptığı döneme ait fotoğraf ve videolar gösterilerek anıları tazelendi. Vali Makas ziyaretlerine muhtarlar ve esnafla bir araya gelerek devam etti. İlçede devam eden yatırımları yerinde inceleyen ve son durumu hakkında bilgi alan Vali Makas daha sonra ilçeden uğurlandı. Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı "Oldukça yoğun bir ilgiyle karşılamaya gelen halkımıza ve ziyaretlerinden dolayı bizleri onurlandıran Sayın Valimiz Mehmet Makas'a teşekkürlerimi arz ediyorum " dedi. (www.akbelediyeler.com)
Erzincan Valisi Mehmet Makas, 2007-2011 yıllarında Kaymakamlık yaptığı Refahiye ilçesinde hasret giderdi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Refahi'yeyi ziyaret etti. Vali Mehmet Makas hükümet konağı önünde daire amirleri ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandıktan sonra, Kaymakamlığı ve Refahiye Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında AK Belediyecilik örneği sergileyen Çakmak Paçacı Başkanlığındaki Refahiye Belediyesi yatırımları hakkında brifing alan Vali Makas, Başkan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Makas, 2007-2011 yıllarında arasında Refahiye'de kaymakamlık yaptığı yıllarda, Belediye Başkanı Paçacı'nın da kendisine mesai arkadaşlığı yaptığı döneme ait fotoğraf ve videolar gösterilerek anıları tazelendi. Vali Makas ziyaretlerine muhtarlar ve esnafla bir araya gelerek devam etti. İlçede devam eden yatırımları yerinde inceleyen ve son durumu hakkında bilgi alan Vali Makas daha sonra ilçeden uğurlandı.

Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı "Oldukça yoğun bir ilgiyle karşılamaya gelen halkımıza ve ziyaretlerinden dolayı bizleri onurlandıran Sayın Valimiz Mehmet Makas'a teşekkürlerimi arz ediyorum " dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.