UŞAK'TA BAŞKAN İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2020 - 23:14, Güncelleme: 30.06.2020 - 23:14

UŞAK'TA BAŞKAN İŞİ SIKI TUTUYOR

Uşak Belediyesi normalleşme sürecine yönelik tedbirlerini sürdürürken, kentin gelişimini sağlayacak faaliyetleri de hayata geçiriyor. Çalışmalarsa bizzat Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından takip ediliyor.  Şehrin gelişimi ve taleplerin karşılaşması adına pandemi sürecinde de aralıksız olarak faaliyetlerini sürdüren ve vatandaşın sesine kulan veren Uşak Belediyesi, normalleşme süreciyle vites yükseltti. Bir yandan eskiyen ve bakıma ihtiyacı olan bölgelerde asfalt serimleri ve kaldırım düzenlemeleri yaparken diğer yandan park ve bahçelerde peyzaj çalışmaları gerçekleştirerek kent estetiğine değer katıyor. Kentin alt yapısından üst yapısına kadar geniş bir yelpazede süren ve ihtiyaçların öncelik alındığı çalışmalarsa bizzat Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından denetleniyor. Bu kapsamda, çalışma alanlarını tek tek gezen Başkan Çakın hem son durumu görüyor hem de vatandaşlarla ihtiyaçlar hakkında görüşme sağlıyor.