TURİZM ADIYAMAN'IN OLMAZSA OLMAZI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2021 - 13:07, Güncelleme: 20.02.2021 - 13:07
 

TURİZM ADIYAMAN'IN OLMAZSA OLMAZI

​​​​​​​Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, turizm işletmecilerini ziyaret ederek pandemi sonrası Adıyaman'ın turizm sektörüne daha heyecanlı başlamasını istedi.
Pandemi sonrası canlanması muhtemel sektörlerin başında olan turizmden Adıyaman’ın hak ettiği payı alabilmesi için yoğun bir gayret ortaya koyan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bir yandan belediyeısı turistik projeleriyle ilgilenirken, diğer yandan da ilde faaliyetlerini sürdüren turizmcileri ziyaret edip, görüş alışverişinde bulunuyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün etkisini yitirmeye başlamasıyla canlanması beklenen turizm sektörünün ildeki temsilcilerine yaptığı ziyaretleri sürdüren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’ın turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için sektörle ilgili herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi. Daha öncede ildeki birçok otel yöneticisini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Başkan Kılınç son adresi yapımı Altınşehir Mahallesi’nde devam eden Ramada Otel yetkilileri oldu. Adıyaman Ramada Otel işletmecisi Halil Altun’u ziyaret ederek otelin inşaat çalışmalarını inceleyen ve bilgiler alan Başkanımız, Adıyaman’ın turizm alanında kısa süre içerisinde çok ciddi ilerleme kat edeceğine inandığını söyledi. Başkan Kılınç, ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede bulunarak, şunları dile getirdi: “Pandemi sonrası turizmin canlandırılması ve sektörün sorunlarını istişare etmek amacıyla bugün ilimizde kısa süre içerisinde faaliyetlerine başlayacak olan Ramada Otel’in yöneticileriyle bir araya geldik. Adıyaman Belediyesi olarak ilimizi ziyaret edecek olan yerli ve yabancı turistleri şehir merkezinde tutmak için bazı projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Turizmcilerimizle de bu konularda görüş alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah ilimiz için en güzeli olacak.” Ramada Otel işletmecisi Halil Akgün ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkanımıza teşekkür etti. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, turizm işletmecilerini ziyaret ederek pandemi sonrası Adıyaman'ın turizm sektörüne daha heyecanlı başlamasını istedi.

Pandemi sonrası canlanması muhtemel sektörlerin başında olan turizmden Adıyaman’ın hak ettiği payı alabilmesi için yoğun bir gayret ortaya koyan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bir yandan belediyeısı turistik projeleriyle ilgilenirken, diğer yandan da ilde faaliyetlerini sürdüren turizmcileri ziyaret edip, görüş alışverişinde bulunuyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün etkisini yitirmeye başlamasıyla canlanması beklenen turizm sektörünün ildeki temsilcilerine yaptığı ziyaretleri sürdüren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’ın turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için sektörle ilgili herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi.

Daha öncede ildeki birçok otel yöneticisini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Başkan Kılınç son adresi yapımı Altınşehir Mahallesi’nde devam eden Ramada Otel yetkilileri oldu. Adıyaman Ramada Otel işletmecisi Halil Altun’u ziyaret ederek otelin inşaat çalışmalarını inceleyen ve bilgiler alan Başkanımız, Adıyaman’ın turizm alanında kısa süre içerisinde çok ciddi ilerleme kat edeceğine inandığını söyledi. Başkan Kılınç, ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede bulunarak, şunları dile getirdi: “Pandemi sonrası turizmin canlandırılması ve sektörün sorunlarını istişare etmek amacıyla bugün ilimizde kısa süre içerisinde faaliyetlerine başlayacak olan Ramada Otel’in yöneticileriyle bir araya geldik. Adıyaman Belediyesi olarak ilimizi ziyaret edecek olan yerli ve yabancı turistleri şehir merkezinde tutmak için bazı projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Turizmcilerimizle de bu konularda görüş alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah ilimiz için en güzeli olacak.”

Ramada Otel işletmecisi Halil Akgün ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkanımıza teşekkür etti.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.