Tatvan'da yol yenileme çalışmaları devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2020 - 15:37, Güncelleme: 19.11.2020 - 15:37

Tatvan'da yol yenileme çalışmaları devam ediyor

​​​​​​​Tatvan Belediyesi tarafından kilitli parke yol yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Hidayet, Esentepe, Aydınlar ve Pınarbaşı Mahallelerinde devam eden yol yenileme çalışmaları seri bir şekilde devam ediyor. İlçemizin en büyük sorunu olan altyapının yenilenmesi ile tahrip olan yollar birere birer yenilenirken uzun yıllardır yol yenileme çalışması yapılmayan yollarda yaşanan sorunlarda gideriliyor. Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani yaptığı açıklamada, “Havaların güzel gitmesi ile ekiplerimiz aralıksız bir şekilde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarımız yağışlar başlayana kadar devam edecek. Bu süreçte bizlere karşı anlayışlı davranan ve sabırla bekleyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. (Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Müdürlüğü)

(Kaynak: Tatvan Belediyesi Basın Müdürlüğü)