TATVAN'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2020 - 08:17, Güncelleme: 10.12.2020 - 08:17
 

TATVAN'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Tatvan'da Başkan Mehmet Emin Geylani, Vekil Vahit Kiler ve parti teşkilatını ağırlayarak ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Tatvan'da başarılı belediyecilik uygulamaları ile takdirleri toplayan Başkan Mehmet Emin Geylani, toplumun her kesimiyle olduğu gibi partisi ile de yakından ilişkisi Geylani'nin örnek isim olarak telafuz edilmesini sağlıyor. Başkan Geylani son olarak Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, AK Parti Bitlis Merkez İlçe Başkanı Ahmet Nasır, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, Bitlis ve Tatvan Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç ve AK Parti il ve ilçe yönetimini ağırladı. Başkan Geylani ziyarette Tatvan genelinde devam eden çalışmalarla ileriki süreçlerde yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Attıkları tüm adımlarda Gönül Belediyeciliğini yaşatmaya özen gösterdiklerini de belirten Başkan Geylani, özellikle vatandaşlardan gelen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaştıklarını belirtti. Partisi ile yakından istişare halinde bulunduğunu da belirten Başkan Geylani'ye Vekil Kiler ve parti teşkilatı başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, Başkan Geylani'den yana vatandaşların memnuniyet içeren ifadelerinin parti içinde de aynı memnuniyetle karşılandığı kaydedildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Tatvan'da Başkan Mehmet Emin Geylani, Vekil Vahit Kiler ve parti teşkilatını ağırlayarak ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Tatvan'da başarılı belediyecilik uygulamaları ile takdirleri toplayan Başkan Mehmet Emin Geylani, toplumun her kesimiyle olduğu gibi partisi ile de yakından ilişkisi Geylani'nin örnek isim olarak telafuz edilmesini sağlıyor. Başkan Geylani son olarak Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, AK Parti Bitlis Merkez İlçe Başkanı Ahmet Nasır, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, Bitlis ve Tatvan Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç ve AK Parti il ve ilçe yönetimini ağırladı.

Başkan Geylani ziyarette Tatvan genelinde devam eden çalışmalarla ileriki süreçlerde yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Attıkları tüm adımlarda Gönül Belediyeciliğini yaşatmaya özen gösterdiklerini de belirten Başkan Geylani, özellikle vatandaşlardan gelen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaştıklarını belirtti.

Partisi ile yakından istişare halinde bulunduğunu da belirten Başkan Geylani'ye Vekil Kiler ve parti teşkilatı başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, Başkan Geylani'den yana vatandaşların memnuniyet içeren ifadelerinin parti içinde de aynı memnuniyetle karşılandığı kaydedildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.