TATVAN'DA AFET EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2021 - 12:03, Güncelleme: 08.02.2021 - 12:03

TATVAN'DA AFET EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Tatvan'da gönüllü ekipler, doğal afetlerde yaşanabilecek müdahalelere karşı eğitimlerine devam ediyor.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sunarak sosyal sorumluluk uygulamalarına kaldığı yerden devam eden Mehmet Emin Geylani Başkanlığındaki Tatvan Belediyesi, özellikle doğal afetlerde yaşanabilecek olası müdahalelere anında yardımcı olabilmek için eğitim çalışmalarına devam ediyor. AKUT ortaklığıyla süren eğitimlerde son olarak ekipler, Bitlis AKUT eğitimlerine katılım sağladı. Geçtiğimiz günlerde yangın ve deprem eğitimlerini tamamlayan gönüllü ekipler, şimdi de Bingöl AKUT Temsilciliğinin gerçekleştirdiği kaza ve doğal afetlerde lojistik ve malzeme kullanımı eğitimlerini tamamladı. Başkan Geylani'ye yaklaşımından dolayı teşekkür eden gönüllü ekipler özellikle eğitim ve destek konusunda Tatvan Belediyesi'nin tüm belediyelere örnek olmasını diledi. (www.akbelediyeler.com)