TATVAN TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ GÜN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2021 - 12:28, Güncelleme: 06.03.2021 - 12:28
 

TATVAN TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ GÜN

​​​​​​​Tatvan'da Başkan Mehmet Emin Geylani, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ı ağırlayarak turizm yatırımlarını görüştü.
Tatvan'ın turizm gelirlerinden hak ettiği payı alabilmesi için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te bir dizi incelemelerde bulunan  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın Tatvan temaslarına ev sahipliği yaptı. Gün içerisinde başta El Aman Kervansarayı ve diğer turizm alanlarını yerinde inceleyen Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Tatvan'ın Doğu Anadolu Turizmi için önemli merkezler arasında yer aldığını ifade etti. Turizm konusunda yerel yönetimlerin çalışmalarını en iyi şekilde yansıttığını belirten Bakan Yardımcısı Demircan, Tatvan'ın örnek bir adres olduğunun altını çizdi. Temasları ile ilgili Demircan yaptığı değerlendirmesinde "Bitlis Tatvan’a uğradık. El Aman Kervansarayı ve yeni yatırımlarda incelemerde bulunduk. Durmak yok milletimize hizmete devam" ifadelerini kullandı. Bakan Yardımcısı Demircan'ı Tatvan'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise "İlçemizi ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Ahmet Misbah Demircan ile birlikte hizmet birimlerimizde incelemelerde bulunup yatırımlarımız ile ilgili destek taleplerimizi ilettik. Sayın Bakan Yardımcımız Demircan'a ilgisinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Tatvan'da Başkan Mehmet Emin Geylani, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ı ağırlayarak turizm yatırımlarını görüştü.

Tatvan'ın turizm gelirlerinden hak ettiği payı alabilmesi için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te bir dizi incelemelerde bulunan  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın Tatvan temaslarına ev sahipliği yaptı. Gün içerisinde başta El Aman Kervansarayı ve diğer turizm alanlarını yerinde inceleyen Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Tatvan'ın Doğu Anadolu Turizmi için önemli merkezler arasında yer aldığını ifade etti. Turizm konusunda yerel yönetimlerin çalışmalarını en iyi şekilde yansıttığını belirten Bakan Yardımcısı Demircan, Tatvan'ın örnek bir adres olduğunun altını çizdi. Temasları ile ilgili Demircan yaptığı değerlendirmesinde "Bitlis Tatvan’a uğradık. El Aman Kervansarayı ve yeni yatırımlarda incelemerde bulunduk. Durmak yok milletimize hizmete devam" ifadelerini kullandı.

Bakan Yardımcısı Demircan'ı Tatvan'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise "İlçemizi ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Ahmet Misbah Demircan ile birlikte hizmet birimlerimizde incelemelerde bulunup yatırımlarımız ile ilgili destek taleplerimizi ilettik. Sayın Bakan Yardımcımız Demircan'a ilgisinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.