TAŞERON İŞÇİYE REKOR ZAM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 17:08, Güncelleme: 25.08.2020 - 17:08
 

TAŞERON İŞÇİYE REKOR ZAM

Sözleşme sürecinin yaklaşması ile belediyelerden art arda zam haberleri geldi. Son olarak yapılan yüzde 45'lik bir zam işçilerde bayram havası yaşattı.
Taşeron işçilerine yönelik KHK ile belediyelerin alt şirketlerinde sözde kadrolu olarak geçişleri yapılan belediye işçilerine yönelik yeni sözleşmeler birer birer imzalanmaya devam ediyor. Kimi belediyelerde yapılan yeni sözleşmeler sevinçle karşılanırken, kimi belediyelerde ise gözler sendika ile belediye yönetimlerinden gelecek müjdeli haberlere çevrildi. KHK ile 3 yıldan bu yana 6 aylık periyotlarla yüzde 4 zam alarak enflasyona ezdirilen işçilerin alım gücü giderek sıkıntıya uğrarken, işçilere müjde vererek yüzde 45 oranında zam yapan Bozova Belediyesi takdirleri üzerine topladı. TAŞERON İŞÇİYE YÜZDE 45 ZAM Şanlıurfa'da yerel yayım yapan Urfanatik Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre Bozova Belediyesi, taşeron işçilerine yönelik yüzde 45 zam yaptı. Belediye yetkilileri ile HÜR İŞ Sendikası arasında imzalanan sözleşmeye göre yapılan yüzde 45'lik zam işçilerde bayram havası yaşattı. Konu ile ilgili HÜR İŞ Genel Başkanı Sinan Sır, " Bozova belediyemizde çalışan Taşeron işçilerimize yönelik olarak daha önce Belediye başkanımızla yaptığımız görüşme sonrasında bugün Belediye başkan yardımcısı İlhan Ziro ile birlikte tüm işçilerimizi yakından ilgilendiren sözleşmeye imza attık. Atılan imzalar öncelikle tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olmasın diliyorum. İşçilere yönelik olarak yapılan artış ve diğer haklarını korunmasında başta Belediye başkanımız Suphi Aksoy’a Belediye Başkan Yardımcımız İlhan Ziro’ya sendikam ve şahsım ve belediyede çalışan tüm taşeron işçileri adına teşekkür ediyorum. Böylesi güzel bir sözleşmeye imza atmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu güzel müjdeli haberi de tüm taşeron işçi kardeşlerimizle de paylaştık. İnşallah önümüzdeki günlerde Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve diğer tüm belediye yetkilileri ile birlikte taşeron işçi kardeşlerimizle birlikte bir araya gelerek bu güzel müjdeli haberi bir daha kendilerine vermiş olacağız. Bozova Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro ise, ‘Belediye başkanımız Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda belediyemizde taşeron işçi olarak çalışan ve Hür Belediye İş sendikasına bağlı olan işçileri yakında ilgilendiren tüm işçilerimize belediyenin tüm imkânları kullanılarak bin lira gibi maaş artışına gidildi. Ayrıca diğer tüm haklarına da gerekli düzenlemeler yapılmıştır" diyerek açıklama yaptı. (www.akbelediyeler.com)
Sözleşme sürecinin yaklaşması ile belediyelerden art arda zam haberleri geldi. Son olarak yapılan yüzde 45'lik bir zam işçilerde bayram havası yaşattı.

Taşeron işçilerine yönelik KHK ile belediyelerin alt şirketlerinde sözde kadrolu olarak geçişleri yapılan belediye işçilerine yönelik yeni sözleşmeler birer birer imzalanmaya devam ediyor. Kimi belediyelerde yapılan yeni sözleşmeler sevinçle karşılanırken, kimi belediyelerde ise gözler sendika ile belediye yönetimlerinden gelecek müjdeli haberlere çevrildi. KHK ile 3 yıldan bu yana 6 aylık periyotlarla yüzde 4 zam alarak enflasyona ezdirilen işçilerin alım gücü giderek sıkıntıya uğrarken, işçilere müjde vererek yüzde 45 oranında zam yapan Bozova Belediyesi takdirleri üzerine topladı.

TAŞERON İŞÇİYE YÜZDE 45 ZAM

Şanlıurfa'da yerel yayım yapan Urfanatik Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre Bozova Belediyesi, taşeron işçilerine yönelik yüzde 45 zam yaptı. Belediye yetkilileri ile HÜR İŞ Sendikası arasında imzalanan sözleşmeye göre yapılan yüzde 45'lik zam işçilerde bayram havası yaşattı.

Konu ile ilgili HÜR İŞ Genel Başkanı Sinan Sır, " Bozova belediyemizde çalışan Taşeron işçilerimize yönelik olarak daha önce Belediye başkanımızla yaptığımız görüşme sonrasında bugün Belediye başkan yardımcısı İlhan Ziro ile birlikte tüm işçilerimizi yakından ilgilendiren sözleşmeye imza attık. Atılan imzalar öncelikle tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olmasın diliyorum.

İşçilere yönelik olarak yapılan artış ve diğer haklarını korunmasında başta Belediye başkanımız Suphi Aksoy’a Belediye Başkan Yardımcımız İlhan Ziro’ya sendikam ve şahsım ve belediyede çalışan tüm taşeron işçileri adına teşekkür ediyorum. Böylesi güzel bir sözleşmeye imza atmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu güzel müjdeli haberi de tüm taşeron işçi kardeşlerimizle de paylaştık. İnşallah önümüzdeki günlerde Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve diğer tüm belediye yetkilileri ile birlikte taşeron işçi kardeşlerimizle birlikte bir araya gelerek bu güzel müjdeli haberi bir daha kendilerine vermiş olacağız. Bozova Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro ise, ‘Belediye başkanımız Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda belediyemizde taşeron işçi olarak çalışan ve Hür Belediye İş sendikasına bağlı olan işçileri yakında ilgilendiren tüm işçilerimize belediyenin tüm imkânları kullanılarak bin lira gibi maaş artışına gidildi. Ayrıca diğer tüm haklarına da gerekli düzenlemeler yapılmıştır" diyerek açıklama yaptı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.