SOLUĞU VATANDAŞIN YANINDA ALDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2020 - 11:13, Güncelleme: 27.10.2020 - 11:13
 

SOLUĞU VATANDAŞIN YANINDA ALDI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, güne vatandaş ziyareti ile başladı. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Canpolat, Haliliyelilerden yine tam not aldı.
Şanlıurfa'nın AK Belediyecilikte örnek ismi haline gelen Mehmet Canpolat, soluğu yine vatandaşın yanında aldı. Sabahları vatandaş ziyaretlerini bir gelenek haline getiren Başkan Canpolat, bugün de ilk olarak Bahçelievler Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Farklı meslek gruplarını tek tek ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Başkan Canpolat, birlikte yönetim anlayışını tüm Haliliye'ye yayarak hizmetlerine devam edeceklerini belitti. Gönül Belediyeciliğinde vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösterdiklerini ve kendilerine iletilen bu talepler doğrultusunda çalışmalarında rota belirlediklerini ifade eden Başkan Canpolat, ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları da aktardı. ŞANLIURFA'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığında aylık rutin olarak bir araya gelen Şanlıurfa'daki Belediye Başkanları arasındaki birlikteliğin vatandaşlara hizmet olarak yansıdığı ifade gözlemleniyor. Her ilçenin eksikliğinin ele alındığı buluşmalarda eksiklik Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe beledilerinin destekleriyle gideriliyor ve hizmetler daha da hız kazanıyor. Görev bölümünün de ele alındığı buluşmaların önümüzdeki aylarda da süreceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, güne vatandaş ziyareti ile başladı. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Canpolat, Haliliyelilerden yine tam not aldı.

Şanlıurfa'nın AK Belediyecilikte örnek ismi haline gelen Mehmet Canpolat, soluğu yine vatandaşın yanında aldı. Sabahları vatandaş ziyaretlerini bir gelenek haline getiren Başkan Canpolat, bugün de ilk olarak Bahçelievler Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Farklı meslek gruplarını tek tek ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Başkan Canpolat, birlikte yönetim anlayışını tüm Haliliye'ye yayarak hizmetlerine devam edeceklerini belitti. Gönül Belediyeciliğinde vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösterdiklerini ve kendilerine iletilen bu talepler doğrultusunda çalışmalarında rota belirlediklerini ifade eden Başkan Canpolat, ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları da aktardı.

ŞANLIURFA'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığında aylık rutin olarak bir araya gelen Şanlıurfa'daki Belediye Başkanları arasındaki birlikteliğin vatandaşlara hizmet olarak yansıdığı ifade gözlemleniyor. Her ilçenin eksikliğinin ele alındığı buluşmalarda eksiklik Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe beledilerinin destekleriyle gideriliyor ve hizmetler daha da hız kazanıyor. Görev bölümünün de ele alındığı buluşmaların önümüzdeki aylarda da süreceği öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.