SİVAS'TA ORAYA GİDECEKLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 19:10, Güncelleme: 22.07.2020 - 19:10

SİVAS'TA ORAYA GİDECEKLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Sivaslı vatandaşların sıkıntı yaşamaması amacıyla Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'in talimatıyla bir dizi önlem alınıyor. Bu kapsamda Kurban Pazarına kolay ulaşım sağlanması amacıyla ücretsiz seferler düzenleniyor.
Kurban Pazarında; zabıta, veteriner hekim ve yer tahsisi konusunda önlemler alan Sivas Belediyesi, vatandaşların pazara kolay ulaşımını sağlamak için ücretsiz otobüs seferlerine de başladı. 10.00, 12.00, 14.00 ve 16.00 saatlerinde terminalden çıkış yapacak belediye otobüsleri Kemalettin İbni Hümam Caddesi-Halfelik Altgeçidi-Atatürk Caddesi-Kayırcık Sokak-Said Paşa Caddesi-Dikilitaş- Hikmet Işık Caddesi-Eski Adliye arkası Kavşağı-Meydan- İstasyon Caddesi- Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı güzergâhından Kurban Pazarına ulaşacak. Kurban Pazarından dönüş saatleri ise; 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 olarak belirlendi. Otobüsler Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarından başlayarak İstasyon Caddesi, Meydan, Atatürk Caddesini takip ederek Şoförler Odası önünden Kamalettin İbni Hümam Caddesine ulaşacak. Sivas Belediyesine ait araçlarla Kurban Pazarına gitmek isteyen vatandaşlardan ücrette alınmayacak.