ŞİRVAN'DA EĞİTİM ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 13:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 13:24

ŞİRVAN'DA EĞİTİM ÖN PLANDA

​​​​​​​Şirvan'da Başkan Necat Cellek, İlçe Belediyesi ve Şirvan Kaymakamlığı işbirliği ile alınan okuma yazma setlerinin dağıtımına katıldı.
Şirvan Belediyesi ve Şirvan Kaymakamlığı'nın işbirliği ile köy okullarında kullanılması için alınan okuma yazma setlerinin dağıtımı sürüyor. Dağıtımlara katılan Belediye Başkanı Necat Cellek, eğitimi her zaman ön planda tutmaya devam edeceklerini söyledi. Dağıtımlarda Başkan Cellek'e Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer de eşlik etti. Çalışma ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Cellek, "İlköğretimden başlayarak, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına çalışıyoruz. Aydınlık yarınlar, bugünden iyi bir eğitim almış, geleceğine umutlu bakan nesillerin yetişmesiyle mümkün olacaktır. İyi eğitim almış nesiller, toplumun gücünü oluştururlar. Biz öğrencilerimize, çocuklarımıza ve yarınların teminatı olan genç arkadaşlarımıza güveniyoruz. Bugün ilköğretim birinci sınıftaki öğrencilere okuma yazma seti hediye ettik. Çocuklarımızın eğitim seviyelerini yükseltmek için belediyemiz imkanları dahilinde eğitime desteğimiz tüm hızıyla sürecektir" dedi. (www.akbelediyeler.com)