Şirvan'da Başkan Cellek'le hizmetler hız kazandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2020 - 09:54, Güncelleme: 27.10.2020 - 09:54
 

Şirvan'da Başkan Cellek'le hizmetler hız kazandı

​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Kaymakam Recep Hasar ile birlikte alt yapıda devam eden çalışmaları inceledi.
Şirvan Belediyesi, ilçe gelişimine yönelik alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. 2020 Yılı Hizmet Planlamasında yer alan alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulması için başlatılan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının revize işlemleri ilçe genelinde sürdürülüyor. Eskiyen ve kullanılamaz hale gelen alt yapı malzemelerini kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle değiştiren Şirvan Belediyesi'nin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.   BAŞKAN CELLEK KAYMAKAM HASAR İLE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Şirvan'da alt yapı sorunlarının tamamen çözüme kavuşturulması talimatını veren ve uygulamaların takipçisi olan İlçe Belediye Başkanı Necat Cellek de Kaymakam Recep hasar ile birlikte Kırtepe Mahallesinde devam eden İçme Suyu Hat çalışmalarını yerinde inceledi. Sahada incelemelerde bulunan Başkan Cellek teknik ekiplerden uygulamalar hakkında bilgiler aldı. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Cellek, kurumsal çalışmaları anlatarak yaşanan olası sorunları dinledi. Şirvan'ı birlik ve beraberlik içerisinde yönettiklerine dikkat çeken Başkan Cellek, olası sorunların çözümü için vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Kaymakam Recep Hasar ile birlikte alt yapıda devam eden çalışmaları inceledi.

Şirvan Belediyesi, ilçe gelişimine yönelik alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. 2020 Yılı Hizmet Planlamasında yer alan alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulması için başlatılan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının revize işlemleri ilçe genelinde sürdürülüyor. Eskiyen ve kullanılamaz hale gelen alt yapı malzemelerini kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle değiştiren Şirvan Belediyesi'nin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.  

BAŞKAN CELLEK KAYMAKAM HASAR İLE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Şirvan'da alt yapı sorunlarının tamamen çözüme kavuşturulması talimatını veren ve uygulamaların takipçisi olan İlçe Belediye Başkanı Necat Cellek de Kaymakam Recep hasar ile birlikte Kırtepe Mahallesinde devam eden İçme Suyu Hat çalışmalarını yerinde inceledi. Sahada incelemelerde bulunan Başkan Cellek teknik ekiplerden uygulamalar hakkında bilgiler aldı. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Cellek, kurumsal çalışmaları anlatarak yaşanan olası sorunları dinledi. Şirvan'ı birlik ve beraberlik içerisinde yönettiklerine dikkat çeken Başkan Cellek, olası sorunların çözümü için vatandaşlara her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.