ŞIRNAK'TA YOĞUN ÇALIŞMA HAFTASI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 15:31, Güncelleme: 20.09.2020 - 15:31
 

ŞIRNAK'TA YOĞUN ÇALIŞMA HAFTASI

​​​​​​​Yoğun bir çalışma haftası geçiren Şırnak'ta Başkan Mehmet Yarka, bir yandan çalışmaların takipçisi olurken diğer yandan AK Teşkilat buluşmalarına özen göstermeye devam ediyor.
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak'ta alt ve üst yapı çalışmaları ile parti içi birlik ve beraberlik temeli üzerine kurulan ilişkilerine kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşlara yönelik yoğun bir çalışma haftası daha yaşayan Şırnak'ta Fen İşleri Ekipleri son olarak asfalt ve genişletme çalışmaları bittiğinde daha çağdaş ve modern bir hüviyete kavuşacak olan Cizre Caddesi ve Siirt bağlantı yolunda çalışmalarını sürdürdü. Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile birlikte yolda çalışmaları inceleyerek teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Mehmet Yarka, uygulamanın bir an önce tamamlanması için ekiplerin yoğun çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edildiği Şırnak Belediyesi'nde Başkan Mehmet Yarka, benzer çalışmaların süreç içerisinde ilin diğer bölgelerinde de sürdürüleceğini sözlerine ekledi. BAŞKAN YARKA YENİ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ Başkan Yarka, geçtiğimiz hafta sonu AK Şölene ev sahipliği yapan Şırnak'ta güven tazeleyerek göreve tekrardan seçilen Rahmet Taşar ve yönetimini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. AK Parti Belediyeciliği olarak teşkilatlarla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirten Başkan Yarka, Merkez İlçe Teşkilatının sesinin daha da gür çıkacağından ve ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceğinden emin olduğunu dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Yoğun bir çalışma haftası geçiren Şırnak'ta Başkan Mehmet Yarka, bir yandan çalışmaların takipçisi olurken diğer yandan AK Teşkilat buluşmalarına özen göstermeye devam ediyor.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak'ta alt ve üst yapı çalışmaları ile parti içi birlik ve beraberlik temeli üzerine kurulan ilişkilerine kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşlara yönelik yoğun bir çalışma haftası daha yaşayan Şırnak'ta Fen İşleri Ekipleri son olarak asfalt ve genişletme çalışmaları bittiğinde daha çağdaş ve modern bir hüviyete kavuşacak olan Cizre Caddesi ve Siirt bağlantı yolunda çalışmalarını sürdürdü. Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile birlikte yolda çalışmaları inceleyerek teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Mehmet Yarka, uygulamanın bir an önce tamamlanması için ekiplerin yoğun çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edildiği Şırnak Belediyesi'nde Başkan Mehmet Yarka, benzer çalışmaların süreç içerisinde ilin diğer bölgelerinde de sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

BAŞKAN YARKA YENİ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ

Başkan Yarka, geçtiğimiz hafta sonu AK Şölene ev sahipliği yapan Şırnak'ta güven tazeleyerek göreve tekrardan seçilen Rahmet Taşar ve yönetimini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. AK Parti Belediyeciliği olarak teşkilatlarla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirten Başkan Yarka, Merkez İlçe Teşkilatının sesinin daha da gür çıkacağından ve ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceğinden emin olduğunu dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.