ŞIRNAK'TA KENT MEYDANI YAPILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 13:50, Güncelleme: 26.08.2020 - 13:50
 

ŞIRNAK'TA KENT MEYDANI YAPILIYOR

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, yapımı devam eden kent meydanı inşaatında incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Mehmet Yarka’nın ‘Daha güzel ve yaşanabilir bir Şırnak için aşkla, gayretle...’ sloganıyla Şırnak’ta, adeta her yer şantiyeye dönmüş durumda… Belediye tarafından hem alt yapı hem de üst yapı anlamında yoğun çalışmanın yürütüldüğü Şırnak’ta, Teras Park ve Kent Meydanı Projelerinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, bu projelerin çalışmalarını yerinde inceledi. Projelerin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgiler alan Başkan Yarka, daha sonra Vakıfkent Mahallesinde yapılan yol genişletme ve taş duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi. Çevredeki esnaf ve vatandaşların sorunları ile taleplerini de dinleyen Başkan Yarka, Şırnak’ın modern bir kent hale gelmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. (www.akbelediyeler.com)
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, yapımı devam eden kent meydanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka’nın ‘Daha güzel ve yaşanabilir bir Şırnak için aşkla, gayretle...’ sloganıyla Şırnak’ta, adeta her yer şantiyeye dönmüş durumda… Belediye tarafından hem alt yapı hem de üst yapı anlamında yoğun çalışmanın yürütüldüğü Şırnak’ta, Teras Park ve Kent Meydanı Projelerinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, bu projelerin çalışmalarını yerinde inceledi. Projelerin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgiler alan Başkan Yarka, daha sonra Vakıfkent Mahallesinde yapılan yol genişletme ve taş duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çevredeki esnaf ve vatandaşların sorunları ile taleplerini de dinleyen Başkan Yarka, Şırnak’ın modern bir kent hale gelmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.