ŞIRNAK'TA DEĞİŞİM RÜZGARI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 08:45, Güncelleme: 22.07.2020 - 08:45

ŞIRNAK'TA DEĞİŞİM RÜZGARI

31 Mart seçimlerinde AK Belediyecilik ile buluşan Şırnak’ın gelişebilmesi için Başkan Mehmet Yarka yoğun çaba sarf ediyor.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin kazandığı Şırnak’ta, Belediye Başkanı Mehmet Yarka’nın ‘Daha güzel ve yaşanabilir bir Şırnak için aşkla, gayretle...’ sloganıyla gerek altyapı gerekse de üst yapı anlamında yoğun bir çalışma yürütülüyor. Ankara'nın da yakından takip ettiği Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, kent merkezinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Şehirde devam eden asfalt çalışmalarını da inceleyen Başkan Yarka, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Yarka, gezdiği bölgelerde vatandaşlarla da sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Yarka, yaptığı açıklamada, Şırnak’ın gelişebilmesi için büyük emek harcadıklarını belirterek, “Şehrimizi hak ettiği yere taşıyana dek tüm imkanlarımızı seferber edip gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye, hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha güzel ve yaşanabilir bir Şırnak için aşkla, gayretle…” dedi. (www.akbelediyeler.com)