ŞIRNAK'TA ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2020 - 14:15, Güncelleme: 06.10.2020 - 14:15

ŞIRNAK'TA ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Balveren-Uludere yolu üzerindeki alt yapı ve yol yapım çalışmalarını inceledi.
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile birlikte Balveren-Uludere yolu üzerindeki alt yapı ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Mijin İçme Su Hattının geçtiği güzergahlarda devam eden alt yapı ve yol çalışmalarını yerinde ziyaret eden Vali Pehlivan ve Başkan Yarka, kış aylarında yoğun yağışa bağlı olarak yaşanan heyelan ve toprak kaymasının önüne geçmek için, güzergah boyunca yapılması düşünülen fore kazık ve güçlendirme çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulunarak, teknik ekiplerden bölgeye ilişkin bilgi aldı.