ŞEMDİNLİ'DE DENETİMLER SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 09:16, Güncelleme: 18.09.2020 - 09:16
 

ŞEMDİNLİ'DE DENETİMLER SÜRÜYOR

​​​​​​​Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Hakkari Şemdinli'de Başkan Tahir Saklı, denetimlere katılarak vatandaşlara hassasiyet çağrısını yineledi.
Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Kaymakam Yakup Güven ve İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Demirel ile birlikte ilçe merkezinde işyerlerini gezerek İçişleri Bakanlığınca "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde yapılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki denetimlere katıldı. Ziyaretinde esnafı ziyaret eden Başkan Saklı; esnafa müşteriler ile aralarındaki sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve mutlaka maske takmaları gerektiğini belirterek uyarılarda bulundu. Belediye Başkanı Saklı, “Kaymakamımız Sayın Yakup Güven ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Yılmaz Demirel'in katılımıyla Sağlık İçin Hepimiz İçin sloganıyla ilçe merkezimizde Covid_19 denetimlerini gerçekleştirdik. Esnafımız ve vatandaşlarımıza; sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uymaları uyarısında bulunduk” dedi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Hakkari Şemdinli'de Başkan Tahir Saklı, denetimlere katılarak vatandaşlara hassasiyet çağrısını yineledi.

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Kaymakam Yakup Güven ve İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Demirel ile birlikte ilçe merkezinde işyerlerini gezerek İçişleri Bakanlığınca "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde yapılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki denetimlere katıldı. Ziyaretinde esnafı ziyaret eden Başkan Saklı; esnafa müşteriler ile aralarındaki sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve mutlaka maske takmaları gerektiğini belirterek uyarılarda bulundu. Belediye Başkanı Saklı, “Kaymakamımız Sayın Yakup Güven ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Yılmaz Demirel'in katılımıyla Sağlık İçin Hepimiz İçin sloganıyla ilçe merkezimizde Covid_19 denetimlerini gerçekleştirdik. Esnafımız ve vatandaşlarımıza; sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uymaları uyarısında bulunduk” dedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.