ŞEMDİNLİ GELİŞİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 21:56, Güncelleme: 15.08.2020 - 21:56

ŞEMDİNLİ GELİŞİYOR

​​​​​​​Şemdinli'de daha iyi şehirleşme adına sanatkar iş kolundaki küçük işletmelerin sanayi sitesine taşınması işlemlerinin hızlandırıldığı öğrenildi.
Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Kaymakam Yakup Güven ve beraberindeki heyet Şemdinli Küçük Sanayi Sitesi'ni gezerek incelemelerde bulundu. Temaslar sırasında Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin; Şemdinli Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili Kaymakam Güven, Başkan Saklı ve heyete bilgiler verdi. Kaymakam Güven ve Başkan Saklı, mahalle aralarında olan oto tamircisi, demirci, pvc ve doğramacı gibi sanatkarların da sanayi sitesine bir an evvel yerleşmesi için çalışmalarını hızlandıracakları vurgusunu yaptı.   İSALE AKTARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Öte yandan Şemdinli Belediyesi'nden yapılan duyuruda Tekeli Köyü Üstünağaç mezrası bölgesinde ana isale aktarım çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Belediye Başkanı Tahir Saklı, uygulamayı yerinde inceleyerek çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Başkan Saklı, çalışmaların tamamlanmasıyla şehir merkezine su verileceğini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)

İSALE AKTARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR