ŞEMDİNLİ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 15:20, Güncelleme: 27.07.2020 - 15:20

ŞEMDİNLİ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Şemdinli Belediyesi çalışmalarına devam ediyor.
Hakkari'nin Şemdinli Belediyesi, AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek vatandaşlarına hizmetin en iyisini sunabilmek için içerisinde bulunduğumuz yaz döneminde çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine çalışmalarını yönlendiren Tahir Saklı Başkanlığındaki Şemdinli Belediyesi, son olarak Yayla Mahallesi'ndeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Alt ve üst yapıda hizmet atağının devam ettiği Hakkari'de çalışmaları yakından takip eden Şemdinliler de Belediye Başkanı Tahir Saklı ve ekiplerin uygulamalarından son derece memnun. Yayla Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından istinat duvar yapım çalışmaları kapsamında, 125. Sokakta başlatılan duvar yapım çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi. Çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Başkan Saklı, ilçeye yönelik hizmetlerin en iyisinin kazandırılması için uygulamalarına devam edeceklerini belirtti. (www.akbelediyeler.com)