SELİM'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 12:14, Güncelleme: 24.09.2020 - 12:14
 

SELİM'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Selim Belediye Başkanı; Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve beraberindeki heyetle Kaymakam Hatam'ı ziyaret etti.
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun; Kars Milletvekili Ahmet Arslan, İlçe Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazetede Yayımlanan kararla Temmuz ayı içerisinde Selim'e atanan Kaymakam Suat Hatam'ı ziyaret etti. Ziyarette; kurumsal iletişime her zaman önem verdiklerini belirten Başkan Coşkun Altun, Kaymakam Hatam, Vekil Arslan ve beraberindeki heyete ilçede devam eden ve yapılacak olan çalışmaları aktardı. Selim'in her zaman birlik içerisinde hareket ettiğini belirten Başkan Coşkun Altun, AK Parti'nin hizmet noktasında Selim'e pozitif ayrıcalık tanıdığını belirterek kurumlar arası iletişim ile birlikte vatandaşa daha iyi hizmetler ulaştıracaklarını belirtti. Kaymakam Hatam da ziyaretlerinden dolayı Vekil Arslan, Başkan Altun ve beraberindeki heyete teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Selim Belediye Başkanı; Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve beraberindeki heyetle Kaymakam Hatam'ı ziyaret etti.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun; Kars Milletvekili Ahmet Arslan, İlçe Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazetede Yayımlanan kararla Temmuz ayı içerisinde Selim'e atanan Kaymakam Suat Hatam'ı ziyaret etti.

Ziyarette; kurumsal iletişime her zaman önem verdiklerini belirten Başkan Coşkun Altun, Kaymakam Hatam, Vekil Arslan ve beraberindeki heyete ilçede devam eden ve yapılacak olan çalışmaları aktardı. Selim'in her zaman birlik içerisinde hareket ettiğini belirten Başkan Coşkun Altun, AK Parti'nin hizmet noktasında Selim'e pozitif ayrıcalık tanıdığını belirterek kurumlar arası iletişim ile birlikte vatandaşa daha iyi hizmetler ulaştıracaklarını belirtti.

Kaymakam Hatam da ziyaretlerinden dolayı Vekil Arslan, Başkan Altun ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.