SASON İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2020 - 14:30, Güncelleme: 12.08.2020 - 14:30
 

SASON İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Muzaffer Aslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi, Koronavirüs sürecinde temizlik çalışmalarına hız verdi.
Batman'ın Sason Belediyesi; ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Koronavirüs sürecinde özellikle temizlik ve hijyen uygulamalarını daha da yoğunlaştıran Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe merkezinde ve vatandaşların talep ettiği bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Başkan Muzaffer Aslan'ın da önemle üzerinde durduğu maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen koşullarının en hassas şekilde denetimden geçirildiği Sason'daki çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Sason Belediyesi uygulamaların düzenli olarak ilçenin farklı bölgelerinde devam edeceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Muzaffer Aslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi, Koronavirüs sürecinde temizlik çalışmalarına hız verdi.

Batman'ın Sason Belediyesi; ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Koronavirüs sürecinde özellikle temizlik ve hijyen uygulamalarını daha da yoğunlaştıran Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe merkezinde ve vatandaşların talep ettiği bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Başkan Muzaffer Aslan'ın da önemle üzerinde durduğu maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen koşullarının en hassas şekilde denetimden geçirildiği Sason'daki çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Sason Belediyesi uygulamaların düzenli olarak ilçenin farklı bölgelerinde devam edeceğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.