SASON BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 12:07, Güncelleme: 17.08.2020 - 12:07
 

SASON BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Batman Sason'da Belediye Başkanı Muzaffer Arslan’ın talimatıyla belediye ekipleri, yol yenileme çalışmalarına hız verdi.
Sason Belediyesi tarafından altyapı çalışması tamamlanan mahallelerde yol yenileme ve yapım çalışmaları sürüyor. Uzun yıllardır yenilenmeyen veya alt yapı çalışmalarından dolayı tahrip olan yolların yenileme çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Arslan “Mahallelerimizde devam eden ve tamamlanan altyapı yenileme çalışmalarının ardından ekiplerimiz yolların yenilenmesi gerçekleştiriyor. Bu yıl yapacağımız yol yenileme çalışmaları için yaklaşık 60.000 metrekare kilitli parke yol yapım çalışması için geçtiğimiz aylarda ihaleye çıkmıştık. Allah’a şükür ekiplerimiz hızlı bir şekilde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu senenin sonunda inşallah tüm mahallelerimizde altyapı çalışmaları ile yol yapım ve yenileme çalışmalarını bitirerek hem alt yapısı hem de üst yapısı tamamlanmış bir şehir ortaya çıkaracağız” dedi. VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için ilçe genelindeki çalışmalarına devam eden Sasonlular da Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi çalışmalarından memnun. Başkan Arslan'ın çalışmaları ile yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtulacaklarını belirten Sasonlular, "Bizlere yönelik hizmet yaklaşımlarından dolayı Başkanımız Muzaffer Arslan'a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Batman Sason'da Belediye Başkanı Muzaffer Arslan’ın talimatıyla belediye ekipleri, yol yenileme çalışmalarına hız verdi.

Sason Belediyesi tarafından altyapı çalışması tamamlanan mahallelerde yol yenileme ve yapım çalışmaları sürüyor. Uzun yıllardır yenilenmeyen veya alt yapı çalışmalarından dolayı tahrip olan yolların yenileme çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Arslan “Mahallelerimizde devam eden ve tamamlanan altyapı yenileme çalışmalarının ardından ekiplerimiz yolların yenilenmesi gerçekleştiriyor. Bu yıl yapacağımız yol yenileme çalışmaları için yaklaşık 60.000 metrekare kilitli parke yol yapım çalışması için geçtiğimiz aylarda ihaleye çıkmıştık. Allah’a şükür ekiplerimiz hızlı bir şekilde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu senenin sonunda inşallah tüm mahallelerimizde altyapı çalışmaları ile yol yapım ve yenileme çalışmalarını bitirerek hem alt yapısı hem de üst yapısı tamamlanmış bir şehir ortaya çıkaracağız” dedi.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için ilçe genelindeki çalışmalarına devam eden Sasonlular da Muzaffer Arslan Başkanlığındaki Sason Belediyesi çalışmalarından memnun. Başkan Arslan'ın çalışmaları ile yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtulacaklarını belirten Sasonlular, "Bizlere yönelik hizmet yaklaşımlarından dolayı Başkanımız Muzaffer Arslan'a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz" diye konuştular.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.