ŞANLIURFALILAR YİNE BİR VE BERABER

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2020 - 11:16, Güncelleme: 19.11.2020 - 11:16
 

ŞANLIURFALILAR YİNE BİR VE BERABER

​​​​​​​Birlik ve beraberliğin vatandaşa hizmet olarak yansıdığı Şanlıurfa'da İlçe Belediye Başkanları, Kültür Bakanlığına projelerini sunarak destek istedi.
Her ay düzenli olarak koordinasyon toplantıları gerçekleştiren ve birlik içerisinde hareket ederek vatandaşlara hizmetin en iyisin ulaştıran Şanlıurfa'dan sevindiren bir görüntü daha gündeme yansıdı. Milletvekili Mehmet Cevheri ile Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy yine birlik ve beraberlik içerisinde Başkent Ankara'da projelerinin hayata geçmesi için Bakanlıklar arasında adeta mekik dokudu. Başkanlar gün içerisinde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam ile bir araya geldi. Başkanlar: 12 bin yıllık tarihi geçmişi olan Şanlıurfa'nın turizm potansiyelini arttırmak ve ilin turizmden hak ettiği payı alabilmesi için projelerini Bakan Yardımcısı Serdar Çam'a sundu. Görüşmenin ardından Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Şanlıurfa heyetini ağırlamaktan memnun olduğunu belirtirken, Başkanlar da kendilerine yönelik ilgi ve alakadan dolayı Başkan Çam'a teşekkür etti. Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan'ın da katılım gösterdiği görüşmede hangi projelerin değerlendirildiğinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Birlik ve beraberliğin vatandaşa hizmet olarak yansıdığı Şanlıurfa'da İlçe Belediye Başkanları, Kültür Bakanlığına projelerini sunarak destek istedi.

Her ay düzenli olarak koordinasyon toplantıları gerçekleştiren ve birlik içerisinde hareket ederek vatandaşlara hizmetin en iyisin ulaştıran Şanlıurfa'dan sevindiren bir görüntü daha gündeme yansıdı. Milletvekili Mehmet Cevheri ile Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy yine birlik ve beraberlik içerisinde Başkent Ankara'da projelerinin hayata geçmesi için Bakanlıklar arasında adeta mekik dokudu. Başkanlar gün içerisinde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam ile bir araya geldi. Başkanlar: 12 bin yıllık tarihi geçmişi olan Şanlıurfa'nın turizm potansiyelini arttırmak ve ilin turizmden hak ettiği payı alabilmesi için projelerini Bakan Yardımcısı Serdar Çam'a sundu. Görüşmenin ardından Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Şanlıurfa heyetini ağırlamaktan memnun olduğunu belirtirken, Başkanlar da kendilerine yönelik ilgi ve alakadan dolayı Başkan Çam'a teşekkür etti. Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan'ın da katılım gösterdiği görüşmede hangi projelerin değerlendirildiğinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.