SAMSUN'DA ALT VE ÜST YAPIYA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Büyükşehirler 04.05.2023 - 09:02
 

SAMSUN'DA ALT VE ÜST YAPIYA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kalıcı çalışmalarla kentin alt ve üst yapı sorunları tek tek çözülüyor.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından son 4 yılda yapılan çalışmalarla kentin alt ve üst yapı ile ilgili sorunlarına kalıcı çözümler getirildi. Özellikle kentin kırsal bölgelerinde yer alan mahallelerin yol ve su ile ilgili yaşadıkları sorunlar tek tek ortadan kaldırılıyor. '2024 yılına kadar yol ve su sorunu yaşayan mahalle kalmayacak' hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitelerini artırmak için 17 ilçeye hizmet götürmeye devam ediyor. 415 MAHALLENİNİ SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’nün su ve alt yapı konusunda kararlılıkla yürüttüğü çalışmaların sonucunda 4 yılda içme suyu sorunu bulunan 532 kırsal mahalleden 415’nin problemi çözüldü. 91 mahallede su ile ilgili yaplan çalışmaların devam ettiği belirtilerken 26 mahallede ise proje ve etüd çalışması sürdüğü ifade edildi. 3 BİN 727 KİLOMETRE YOL YAPILDI Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kent merkezindeki yol çalışmalarının yanında kırsal bölgelerde yer alan mahallelerde de yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Sorumluluk alanında 5 bin 309 kilometre yol ağı bulunan Büyükşehir Belediyesi tarafından son 4 yılda toplam 3 bin 727 kilometre yol yapıldı. Mahallelerin yolları, yenilendi, genişletildi, standardı yükseltildi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kalıcı çalışmalarla kentin alt ve üst yapı sorunları tek tek çözülüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından son 4 yılda yapılan çalışmalarla kentin alt ve üst yapı ile ilgili sorunlarına kalıcı çözümler getirildi. Özellikle kentin kırsal bölgelerinde yer alan mahallelerin yol ve su ile ilgili yaşadıkları sorunlar tek tek ortadan kaldırılıyor. '2024 yılına kadar yol ve su sorunu yaşayan mahalle kalmayacak' hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitelerini artırmak için 17 ilçeye hizmet götürmeye devam ediyor.

415 MAHALLENİNİ SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’nün su ve alt yapı konusunda kararlılıkla yürüttüğü çalışmaların sonucunda 4 yılda içme suyu sorunu bulunan 532 kırsal mahalleden 415’nin problemi çözüldü. 91 mahallede su ile ilgili yaplan çalışmaların devam ettiği belirtilerken 26 mahallede ise proje ve etüd çalışması sürdüğü ifade edildi.

3 BİN 727 KİLOMETRE YOL YAPILDI

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kent merkezindeki yol çalışmalarının yanında kırsal bölgelerde yer alan mahallelerde de yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Sorumluluk alanında 5 bin 309 kilometre yol ağı bulunan Büyükşehir Belediyesi tarafından son 4 yılda toplam 3 bin 727 kilometre yol yapıldı. Mahallelerin yolları, yenilendi, genişletildi, standardı yükseltildi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.