ŞAHİNBEY'DE GENÇLERE POZİTİF AYRICALIK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 10:59, Güncelleme: 12.01.2021 - 10:59
 

ŞAHİNBEY'DE GENÇLERE POZİTİF AYRICALIK

​​​​​​​Gençlere yönelik her türlü pozitif ayrıcalığın tanındığı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi bu kez Deneyap atölyeleri ile gündemde.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye tarafından oluşturulan Deneyap atölyelerinde gençlere teknolojik anlamda tüm imkanların sağlandığını ifade etti. Belediye tarafından oluşturulan Bilim Şahinbey ve Deneyap Atölyelerini gezerek tasarım atölyesinde el işi çalışması yapan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, gelecek nesillerin bu atölyelerde yetiştirileceğini ve Şahinbey Belediyesi tarafından kendilerine her türlü imkanın sunulduğunu ifade etti. DAHA TEMİZ BİR ŞAHİNBEY İÇİN Daha temiz ve yaşanılabilir bir Şahinbey için yola çıktıklarını belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak açmış olduğumuz Deneyap atölyelerinde pandemi sürecinde de uzaktan eğitimlerimiz devam ediyor. Açmış olduğumuz Deneyap atölyemizde 150 öğrencimize haftalık doğa, teknoloji, matematik, tasarım, uzay ve havacılık alanlarında eğitimler veriyoruz. Amacımız gençlerimizi teknoloji ile buluşturmak. Bu atölyelerde teknolojik anlamda merakı, ilgisi ve kabiliyeti olan gençlerimizi çok daha ileri noktalara taşımak. Şu an uzay ve teknoloji çağındayız. Gençlerimizi eğitmenlerimizle çağa hazırlamak için her türlü gayreti sarf ediyoruz. Pandemi sürecinin bitmesiyle birlikte bu atölyeler çok daha canlı ve hareketli bir şekilde devam edecek" dedi. (Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Gençlere yönelik her türlü pozitif ayrıcalığın tanındığı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi bu kez Deneyap atölyeleri ile gündemde.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye tarafından oluşturulan Deneyap atölyelerinde gençlere teknolojik anlamda tüm imkanların sağlandığını ifade etti. Belediye tarafından oluşturulan Bilim Şahinbey ve Deneyap Atölyelerini gezerek tasarım atölyesinde el işi çalışması yapan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, gelecek nesillerin bu atölyelerde yetiştirileceğini ve Şahinbey Belediyesi tarafından kendilerine her türlü imkanın sunulduğunu ifade etti.

DAHA TEMİZ BİR ŞAHİNBEY İÇİN

Daha temiz ve yaşanılabilir bir Şahinbey için yola çıktıklarını belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak açmış olduğumuz Deneyap atölyelerinde pandemi sürecinde de uzaktan eğitimlerimiz devam ediyor. Açmış olduğumuz Deneyap atölyemizde 150 öğrencimize haftalık doğa, teknoloji, matematik, tasarım, uzay ve havacılık alanlarında eğitimler veriyoruz. Amacımız gençlerimizi teknoloji ile buluşturmak. Bu atölyelerde teknolojik anlamda merakı, ilgisi ve kabiliyeti olan gençlerimizi çok daha ileri noktalara taşımak. Şu an uzay ve teknoloji çağındayız. Gençlerimizi eğitmenlerimizle çağa hazırlamak için her türlü gayreti sarf ediyoruz. Pandemi sürecinin bitmesiyle birlikte bu atölyeler çok daha canlı ve hareketli bir şekilde devam edecek" dedi.

(Kaynak: Şahinbey Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.