ŞAHİN, KİLİS'TEKİ ÇALIŞMALARI TAKDİR ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2020 - 16:31, Güncelleme: 21.07.2020 - 16:31
 

ŞAHİN, KİLİS'TEKİ ÇALIŞMALARI TAKDİR ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut’u makamında ziyaret etti. Şahin'in Kilis'teki belediye çalışmalarından memnun kaldığı öğrenildi.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kilis’e gitti. Kilis temasları kapsamında Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut’u makamında ziyaret eden Başkan Şahin, Kilis’te yapılan çalışmaları takdirle karşıladı. Ziyarette; Covid 19 salgınıyla mücadele sürecinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kilis Belediyesi arasındaki işbirliği konuları ele alındı. Başkan Bulut, misafiri Şahin’e Kilis’e özgü el sanatları ürünleri hediye etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, daha sonra Belediye Başkanı Bulut ve AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile birlikte Kilis Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ettiler.  
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut’u makamında ziyaret etti. Şahin'in Kilis'teki belediye çalışmalarından memnun kaldığı öğrenildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kilis’e gitti. Kilis temasları kapsamında Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut’u makamında ziyaret eden Başkan Şahin, Kilis’te yapılan çalışmaları takdirle karşıladı. Ziyarette; Covid 19 salgınıyla mücadele sürecinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kilis Belediyesi arasındaki işbirliği konuları ele alındı.

Başkan Bulut, misafiri Şahin’e Kilis’e özgü el sanatları ürünleri hediye etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, daha sonra Belediye Başkanı Bulut ve AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile birlikte Kilis Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.