REFAHİYE'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 13:20, Güncelleme: 17.09.2020 - 13:20
 

REFAHİYE'DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

​​​​​​​Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Ekecik Köyündeki “Kuşburnu Bahçem”in açılışına katıldı. Başkan Paçacı, girişimcilere ve üreticilere her daim destek sunacaklarını söyledi.
Refahiye'nin başarılı Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, üreticiye ve girişimcilere desteğini sürdürüyor. Refahiye'yi birlik ve beraberlik içerisinde kalkındırmayı ilke edinen ve bu yaklaşımı ile örnek isim olarak gösterilen Başkan Çakmak Paçacı son olarak ilçe sınırlarında bulunan Ekecik Köyünde Murat İkinci adlı üreticinin kurduğu “Kuşburnu Bahçem”in açılışına katılım sağladı. Açılışta tüm girişimcileri tebrik eden ve bu tür projelerin destekçisi olmayı sürdüreceklerini dile getiren Belediye Başkanı Çakmak Paçacı; "Murat İKİNCİ kardeşimizin bu girişimi ilçe sakinlerimize köylerdeki vatandaşlarımıza bir ilham kaynağı olması gerektiğini düşünüyor; ilçemizde doğanın bize bahşettiği imkanların tam manası ile kullanılması adına kurulan bu işletmenin hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile kurmuş olduğumuz belediye şirketimize e-ticaret işletmesi kısa adı REKÜTAŞ ile Murat İkinci kardeşimizin ve diğer vatandaşlarımızın her daim yanında olup en büyük destekçileriyiz. Üreticinin her daim yanında olmayı elimizden geldiğince de desteğimizi vermeyi bir borç bilerek Kuşburnu Bahçemiz ilçemize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Ekecik Köyündeki “Kuşburnu Bahçem”in açılışına katıldı. Başkan Paçacı, girişimcilere ve üreticilere her daim destek sunacaklarını söyledi.

Refahiye'nin başarılı Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, üreticiye ve girişimcilere desteğini sürdürüyor. Refahiye'yi birlik ve beraberlik içerisinde kalkındırmayı ilke edinen ve bu yaklaşımı ile örnek isim olarak gösterilen Başkan Çakmak Paçacı son olarak ilçe sınırlarında bulunan Ekecik Köyünde Murat İkinci adlı üreticinin kurduğu “Kuşburnu Bahçem”in açılışına katılım sağladı.

Açılışta tüm girişimcileri tebrik eden ve bu tür projelerin destekçisi olmayı sürdüreceklerini dile getiren Belediye Başkanı Çakmak Paçacı; "Murat İKİNCİ kardeşimizin bu girişimi ilçe sakinlerimize köylerdeki vatandaşlarımıza bir ilham kaynağı olması gerektiğini düşünüyor; ilçemizde doğanın bize bahşettiği imkanların tam manası ile kullanılması adına kurulan bu işletmenin hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile kurmuş olduğumuz belediye şirketimize e-ticaret işletmesi kısa adı REKÜTAŞ ile Murat İkinci kardeşimizin ve diğer vatandaşlarımızın her daim yanında olup en büyük destekçileriyiz. Üreticinin her daim yanında olmayı elimizden geldiğince de desteğimizi vermeyi bir borç bilerek Kuşburnu Bahçemiz ilçemize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.