REFAHİYE GÜLLERLE DONATILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2020 - 08:20, Güncelleme: 18.11.2020 - 08:20
 

REFAHİYE GÜLLERLE DONATILIYOR

Refahiye'de alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Çakmak Paçacı Başkanlığındaki İlçe Belediyesi ekipleri, yeşil alan uygulamalarını da sürdürüyor.
Refahiyeli vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını üst seviyelere çekebilmek için uygulamalarına devam ediyor. Başkan Paçaçı'nın talimatlarıyla ilçe genelinde bu kez mevsimsel çiçek ekimi başladı. Hava şartlarının uygun olduğu günlerde ilçede gül ekimi ve çiçek dikimi çalışmalarını sürdüren Refahiye Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını Başkan Paçacı birebir takip etmeyi de sürdürüyor. Başkan Paçacı benzer uygulamaların ilçe genelinde devam edeceğini belirtirken, vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Paçacı ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)  
Refahiye'de alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Çakmak Paçacı Başkanlığındaki İlçe Belediyesi ekipleri, yeşil alan uygulamalarını da sürdürüyor.

Refahiyeli vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını üst seviyelere çekebilmek için uygulamalarına devam ediyor. Başkan Paçaçı'nın talimatlarıyla ilçe genelinde bu kez mevsimsel çiçek ekimi başladı. Hava şartlarının uygun olduğu günlerde ilçede gül ekimi ve çiçek dikimi çalışmalarını sürdüren Refahiye Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını Başkan Paçacı birebir takip etmeyi de sürdürüyor. Başkan Paçacı benzer uygulamaların ilçe genelinde devam edeceğini belirtirken, vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Paçacı ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.