REFAHİYE, ERZİNCAN MERKEZE TAŞINIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 10:35, Güncelleme: 27.01.2021 - 10:35

REFAHİYE, ERZİNCAN MERKEZE TAŞINIYOR

Erzincan'da bugün gerçekleştirilecek büyük kongre için Başkan Çakmak Paçacı'nın çağrısıyla Refahiye'den dev katılımın sağlanması bekleniyor.
AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki en önemli adresleri arasında yer alan Erzincan'da AK Parti 7. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. Merkez Kapalı Spor Salonu'nda saat 12.00'de yapılacak kongre için İl Teşkilatının yanı sıra tüm ilçe teşkilatlarının da yoğun katılım sağlayacağı öğrenildi. Kongre ile ilgili tüm halka davet çağrısında bulunan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantısıyla, Son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Erzincan 7. Olağan İl Kongremize katılımlarınızdan onur duyarız. Bizler de İnandığımız Yolda Daima şiarıyla partimizle birlik ve beraberliğimize devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle hep birlikte sabah 11:00 da Erzincan’a Gidiyoruz. Parti önünden araçlar kaldırılacaktır. Kongrelere bir bir katılarak yorulmak yok yola devam diyoruz. Çarşamba günü saat 12:00 da Erzincanlı Canlarıyla buluşacak, #Hökümet orada olacak... Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın Yolu Yolumuz, Davası Davamızdır.." değerlendirmesinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)