ÖZHASEKİ'DEN YALOVA'YA TAM NOT

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2020 - 13:09, Güncelleme: 02.10.2020 - 13:09
 

ÖZHASEKİ'DEN YALOVA'YA TAM NOT

İlleri ve AK Partili Belediyeleri tek tek gezerek projeleri inceleyen Başkan Mehmet Özhaseki son olarak gittiği Yalova'da Belediye yönetimine tam not verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, illere ve AK Partili Belediyelere yönelik temaslarını sürdürüyor. Başkan Özhaseki'nin dünkü adresi ise bu kez Yalova oldu. Başkan Özhaseki dün gittiği Yalova'da alanında uzman ekibi ile birlikte belediyenin projelerini inceledi ve tecrübelerini aktardı. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Özhaseki, "Termalin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Şehri Yalova'dayız. Yalova Valisi Muammer Erol ve Yalova Belediyesi Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’u ziyaret ettik. Ardından alanında uzman bir ekip ile Yalova Belediyemizin projelerini tek tek inceledik. Hamdolsun, Başkan Vekilimiz Yalova Belediyesi’nde mali disiplini sağlamış. Yalovalı kardeşlerimiz için güzel işler, güzel projeler ortaya çıkıyor. Yalova'mız tecrübeli ve güvenli ellerde ve Marmara'nın incisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" dedi. Başkan Özhaseki gün içerisinde AK Parti Yalova İl Başkanlığını da ziyaret etti. ÖZhaseki bu ziyareti ile ilgili de "AK Parti Yalova İl Başkanımız Muğlim Bağatar’ı ziyaret ettik. Enerjik, çalışkan ve azimli Başkanımız Yalova için dur durak bilmeden çalışmayı sürdürüyor. Birlik, beraberlik içerisinde Yalova’ya nice güzellikler kazandıracaklar inşallah" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)  
İlleri ve AK Partili Belediyeleri tek tek gezerek projeleri inceleyen Başkan Mehmet Özhaseki son olarak gittiği Yalova'da Belediye yönetimine tam not verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, illere ve AK Partili Belediyelere yönelik temaslarını sürdürüyor. Başkan Özhaseki'nin dünkü adresi ise bu kez Yalova oldu. Başkan Özhaseki dün gittiği Yalova'da alanında uzman ekibi ile birlikte belediyenin projelerini inceledi ve tecrübelerini aktardı.

Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Özhaseki, "Termalin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Şehri Yalova'dayız. Yalova Valisi Muammer Erol ve Yalova Belediyesi Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’u ziyaret ettik. Ardından alanında uzman bir ekip ile Yalova Belediyemizin projelerini tek tek inceledik. Hamdolsun, Başkan Vekilimiz Yalova Belediyesi’nde mali disiplini sağlamış. Yalovalı kardeşlerimiz için güzel işler, güzel projeler ortaya çıkıyor. Yalova'mız tecrübeli ve güvenli ellerde ve Marmara'nın incisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor" dedi.

Başkan Özhaseki gün içerisinde AK Parti Yalova İl Başkanlığını da ziyaret etti. ÖZhaseki bu ziyareti ile ilgili de "AK Parti Yalova İl Başkanımız Muğlim Bağatar’ı ziyaret ettik. Enerjik, çalışkan ve azimli Başkanımız Yalova için dur durak bilmeden çalışmayı sürdürüyor. Birlik, beraberlik içerisinde Yalova’ya nice güzellikler kazandıracaklar inşallah" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.