ÖZHASEKİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 10:49, Güncelleme: 06.08.2020 - 10:49
 

ÖZHASEKİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, gündeme dair yaptığı açıklamasında İstanbul Sözleşmesiyle ilgili çalışma yapıldığını belirtti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları temsilcileri ile bayramlaştı. Mazlumder'den yapılan yazılı açıklamaya göre, özel bir lisenin düzenlediği bayramlaşma programına Özhaseki'nin yanı sıra Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, üyeler, okul idarecileri ve Mazlumder Genel Başkan Yardımcısı Osman Yurt katıldı. Bayramlaşmanın ardından Özhaseki, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin ülke ve dünya gündemi ile ilgili sorularını yanıtladı. TBMM'de yasalaşan Çoklu Baro Sistemi'nin yansımaları hakkında açıklamalarda bulunan Özhaseki, İstanbul Sözleşmesiyle ilgili çalışma yapıldığını belirtti. Terörle mücadelede iyi bir noktaya gelindiğini, şu an ülke içinde 400'ün altında PKK üyesi kaldığını anlatan Özhaseki, yeni tip koronavirüs sürecini Türkiye'nin başarı ile yürüttüğünü aktardı. Özhaseki, İyi Dersler Anadolu Lisesi mezunu olan ve YKS'de Türkiye 18'incisi olan Akif Emre Öztürk'e plaket verdi. (Kaynak: www.akparti.org.tr)
​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, gündeme dair yaptığı açıklamasında İstanbul Sözleşmesiyle ilgili çalışma yapıldığını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları temsilcileri ile bayramlaştı. Mazlumder'den yapılan yazılı açıklamaya göre, özel bir lisenin düzenlediği bayramlaşma programına Özhaseki'nin yanı sıra Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, üyeler, okul idarecileri ve Mazlumder Genel Başkan Yardımcısı Osman Yurt katıldı.

Bayramlaşmanın ardından Özhaseki, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin ülke ve dünya gündemi ile ilgili sorularını yanıtladı. TBMM'de yasalaşan Çoklu Baro Sistemi'nin yansımaları hakkında açıklamalarda bulunan Özhaseki, İstanbul Sözleşmesiyle ilgili çalışma yapıldığını belirtti.

Terörle mücadelede iyi bir noktaya gelindiğini, şu an ülke içinde 400'ün altında PKK üyesi kaldığını anlatan Özhaseki, yeni tip koronavirüs sürecini Türkiye'nin başarı ile yürüttüğünü aktardı. Özhaseki, İyi Dersler Anadolu Lisesi mezunu olan ve YKS'de Türkiye 18'incisi olan Akif Emre Öztürk'e plaket verdi.

(Kaynak: www.akparti.org.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.