ÖMERLİ'YE DE BU YAKIŞIR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 09:40, Güncelleme: 18.03.2021 - 09:40
 

ÖMERLİ'YE DE BU YAKIŞIR

​​​​​​​Ömerli'de Başkan Hüsamettin Altındağ, gençliğe yönelik yatırımlar kapsamında 10. semt sahası yapımına hızla devam ettiklerini belirtti.
Ömerli'ye yönelik yatırımların hız kazanması için gerek Mardin merkezde kurumlar arası, gerekse Başkent Ankara'da Bakanlıklar nezdinde görüşmeler gerçekleştirerek bir çok projeyi hayata sunan Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, bu yöndeki kararlılığını sürdürüyor. İlçesinde gençlere her zaman pozitif ayrıcalık tanıyarak genç kesimi eğitim ve sporla buluşturmaya devam eden Başkan Hüsamettin Altındağ'ın girişimleri ile ilçeye çok sayıda tesis kazandırıldı. Başkan Altındağ son olarak Kaynakkaya (Kude) semt sahası yapımının hızla sürdüğünü belirtti. Çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Başkan Altındağ, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Her mahalleye semt sahası projesi kapsamında yapımına başladığımız 10'uncu semt sahamız (sentetik çimli) olan Kaynakkaya (Kude) semt sahamızın yapımını yerinde inceleyerek vatandaşlarımız ile bir araya geldik" ifadelerini kullandı. Başkan Altındağ temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmedi. Ömerli'de Başkan Altındağ'ın çalışmalarından memnuniyet duyan ilçe halkı da her daim gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyan Başkan Altındağ ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Ömerli'de Başkan Hüsamettin Altındağ, gençliğe yönelik yatırımlar kapsamında 10. semt sahası yapımına hızla devam ettiklerini belirtti.

Ömerli'ye yönelik yatırımların hız kazanması için gerek Mardin merkezde kurumlar arası, gerekse Başkent Ankara'da Bakanlıklar nezdinde görüşmeler gerçekleştirerek bir çok projeyi hayata sunan Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, bu yöndeki kararlılığını sürdürüyor. İlçesinde gençlere her zaman pozitif ayrıcalık tanıyarak genç kesimi eğitim ve sporla buluşturmaya devam eden Başkan Hüsamettin Altındağ'ın girişimleri ile ilçeye çok sayıda tesis kazandırıldı. Başkan Altındağ son olarak Kaynakkaya (Kude) semt sahası yapımının hızla sürdüğünü belirtti. Çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Başkan Altındağ, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Her mahalleye semt sahası projesi kapsamında yapımına başladığımız 10'uncu semt sahamız (sentetik çimli) olan Kaynakkaya (Kude) semt sahamızın yapımını yerinde inceleyerek vatandaşlarımız ile bir araya geldik" ifadelerini kullandı. Başkan Altındağ temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmedi.

Ömerli'de Başkan Altındağ'ın çalışmalarından memnuniyet duyan ilçe halkı da her daim gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyan Başkan Altındağ ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.