O PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 12:55, Güncelleme: 22.02.2021 - 12:55

O PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

​​​​​​​Aziziye'de Başkan M. Cevdet Orhan, kalp rahatsızlığı olan kadını hastaneye yetiştiren zabıta personelini tebrik ederek ödüllendirdi.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammmed Cevdet Orhan, geçtiğimiz hafta rahatsızlanan vatandaşı hastaneye ulaştırarak iyileşene kadar başında adeta nöbet tutan zabıta personelini tebrik ederek ödüllendirdi. Aziziye Belediyesi çalışanlarının her zaman özverili bir şekilde görevlerini yürüttüklerini belirten Başkan Orhan "Geçtiğimiz hafta kalp hastası bir hanım kardeşimizi hastaneye yetiştiren ve başında adeta nöbet tutan Aziziye Belediyemizde görevli zabıta memurlarımızı, bu örnek ve insani yaklaşımlarından dolayı tebrik edip, altınla ödüllendirdik" dedi. OLAY NASIL YAŞANMIŞTI Denetim halinde olan Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, güzergahları üzerinde araçlarının durmasını isteyerek yardım isteyen kalp hastası bir kadını hemen aracına almış ve hastaneye yetiştirmişti. Kalp rahatsızlığı olan hasta kadının kayıt işlemlerinden kan tahlil ve tetkiklerine varıncaya kadar muayene sürecini yakından takip eden Aziziye Belediyesi zabıta ekipleri, herhangi bir yakınına ulaşamadıklarından dolayı muayene boyunca hasta kadını yalnız bırakmamışlardı. Zabıtanın bu tutumu takdirle karşılanmış ve olay ulusal medyada da geniş yer bulmuştu. (www.akbelediyeler.com)

OLAY NASIL YAŞANMIŞTI