Nurdağı'nda halka en iyi hizmet sunuluyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2020 - 15:57, Güncelleme: 14.09.2020 - 15:57

Nurdağı'nda halka en iyi hizmet sunuluyor

​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, şimdi de köprü ve asfalt yama çalışmalarında sona geldi.
Gaziantep'in Nurdağı Belediyesi, yaz döneminin sonunda da tüm ekipleri ile sahada yer alarak çalışmalarını sürdürüyor. Kurumsal 2020 Yılı Planlaması dahilinde alt ve üst yapının yanı sıra sosyal hayata yönelik tüm çalışmaların devam ettiği Nurdağı'nda son olarak Başpınar Mahallesi ile İlçe Merkezini birbirine bağlayan köprü ve çevresinde asfalt yama çalışmalarına Hız verildi. Çalışmaların birebir takipçisi olan Başkan Ökkeş Kavak amaçlarının Nurdağı halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edildiğini belirten Başkan Ökkeş Kavak'ın bu tutumu vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Nurdağı'nda vatandaşlar Başkan Kavak ve Belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı yetkililere teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)