NURDAĞI'NDA DENETİMLER SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2020 - 16:18, Güncelleme: 06.09.2020 - 16:18
 

NURDAĞI'NDA DENETİMLER SÜRÜYOR

​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, koronavirüs denetimlerine katılarak süreç içerisinde hassasiyet çağrısında bulundu.
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Belediye Başkanı Ökkeş Kavak; Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında Pazar Yeri Esnafını ziyaret ederek süreç içerisinde hassasiyet gösterilmesini istedi. Nurdağı'nda daha önceki süreçlerde de çay ocakları, kafe, kuaför, güzellik salonları, manav ve düğün salonlarına yönelik yapılan denetimlere de katılarak özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde uyarıda bulunan Başkan Kavak, çağrısını yineledi. Önceki günkü Pazar Yeri denetiminde de Başkan Kavak, Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını titizlikle denetledi.  Temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Kavak, süreç içerisinde kurumsal olarak ilaçlama ve benzeri uygulamalarına devam ettiklerini belirterek "Bu zor günleri hep birlikte aşacağız" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, koronavirüs denetimlerine katılarak süreç içerisinde hassasiyet çağrısında bulundu.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Belediye Başkanı Ökkeş Kavak; Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında Pazar Yeri Esnafını ziyaret ederek süreç içerisinde hassasiyet gösterilmesini istedi. Nurdağı'nda daha önceki süreçlerde de çay ocakları, kafe, kuaför, güzellik salonları, manav ve düğün salonlarına yönelik yapılan denetimlere de katılarak özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde uyarıda bulunan Başkan Kavak, çağrısını yineledi.

Önceki günkü Pazar Yeri denetiminde de Başkan Kavak, Korona virüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını titizlikle denetledi.  Temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Kavak, süreç içerisinde kurumsal olarak ilaçlama ve benzeri uygulamalarına devam ettiklerini belirterek "Bu zor günleri hep birlikte aşacağız" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.