NURDAĞI EMİN ELLERDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2020 - 15:09, Güncelleme: 17.12.2020 - 15:09
 

NURDAĞI EMİN ELLERDE

Nurdağı sokaklarını makam edinen Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, kurumsal çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdürüyor.
Nurdağı'nda alt ve üst yapının yanı sıra ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projeyi hayata kazandıran Başarılı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, bu kez Güneykışla Mahallesinde yapılmakta olan taziye evi ve sosyal tesisi yerinde inceleyerek yapım süreci hakkında bilgiler aldı. Nurdağı'ndaki tüm eksikliklerin farkında olduklarını ve yapılan projelerle eksiklikleri gidermeye devam ettiklerini belirten Başkan Kavak, amaçlarının Nurdağılılara hizmetin en iyisini ulaştırmak olduğunu söyledi. Başkan Kavak temaslarının ardından yaptığı değerlendirmede "Taziye evi ve Sosyal tesis inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor, en kısa sürede içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı. BAŞKAN KAVAK'TAN BAŞKAN ŞAHİN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR Gün içerisinde temaslarını sürdüren Başkan Kavak, Nurdağı'nda yapılan Yüzme Havuzu ile ilgili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti. Başkan Kavak, "Eğitime, gençlere, spora önem veren ve şimdiye kadar olan tüm taleplerimize fazlasıyla destek olan Başkanımız Fatma Şahin’e ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekibine şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum" dedi. NURDAĞILILAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Kurumlar arası iletişime önem veren Başkan Ökkeş Kavak ile en iyi hizmetlerin yansıtıldığı Nurağı'nda vatandaşların kurumsal çalışmalardan memnun olduğu öğrenildi. Başkan Kavak'ın gerek kurumsal çalışmalara olan yaklaşımı gerekse Gönül Belediyeciliği kapsamındaki faaliyetlerinden memnun kaldıklarını belirten Nurdağlıların yerel yönetimin projelerini de yakından takip ettiği belirtildi. (www.akbelediyeler.com)
Nurdağı sokaklarını makam edinen Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, kurumsal çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdürüyor.

Nurdağı'nda alt ve üst yapının yanı sıra ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projeyi hayata kazandıran Başarılı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, bu kez Güneykışla Mahallesinde yapılmakta olan taziye evi ve sosyal tesisi yerinde inceleyerek yapım süreci hakkında bilgiler aldı. Nurdağı'ndaki tüm eksikliklerin farkında olduklarını ve yapılan projelerle eksiklikleri gidermeye devam ettiklerini belirten Başkan Kavak, amaçlarının Nurdağılılara hizmetin en iyisini ulaştırmak olduğunu söyledi. Başkan Kavak temaslarının ardından yaptığı değerlendirmede "Taziye evi ve Sosyal tesis inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor, en kısa sürede içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KAVAK'TAN BAŞKAN ŞAHİN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Gün içerisinde temaslarını sürdüren Başkan Kavak, Nurdağı'nda yapılan Yüzme Havuzu ile ilgili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti. Başkan Kavak, "Eğitime, gençlere, spora önem veren ve şimdiye kadar olan tüm taleplerimize fazlasıyla destek olan Başkanımız Fatma Şahin’e ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekibine şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

NURDAĞILILAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Kurumlar arası iletişime önem veren Başkan Ökkeş Kavak ile en iyi hizmetlerin yansıtıldığı Nurağı'nda vatandaşların kurumsal çalışmalardan memnun olduğu öğrenildi. Başkan Kavak'ın gerek kurumsal çalışmalara olan yaklaşımı gerekse Gönül Belediyeciliği kapsamındaki faaliyetlerinden memnun kaldıklarını belirten Nurdağlıların yerel yönetimin projelerini de yakından takip ettiği belirtildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.