NURDAĞI BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2020 - 10:49, Güncelleme: 11.12.2020 - 10:49
 

NURDAĞI BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Başkan Ökkeş Kavak, Fen İşleri ekiplerince ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi.
Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Belediye Fen İşleri ekipleri son olarak ilçenin farklı noktalarında asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmaların takipçisi olmayı sürdüren Başkan Ökkeş Kavak da ekiplerin sahadaki uygulamalarına katılarak ekipleri yönlendirdi. Temaslarında teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Kavak yaptığı değerlendirmesinde "İlçemiz genelinde çeşitli nedenlerle bozulan yollarda asfalt yama çalışmalarına başladık. Yavuzselim Mahallesi çevresinde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz yollarda asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Asfalt yama çalışmaları ilçemiz genelinde hız kesmeden devam edecek" dedi. Temaslarında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Kavak, talep ve önerileri dinlemeyi de sürdürüyor. Kurumsal çalışmaları vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine yönlendirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kavak, buluşmalarında vatandaşlara içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını da yineliyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Başkan Ökkeş Kavak, Fen İşleri ekiplerince ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Belediye Fen İşleri ekipleri son olarak ilçenin farklı noktalarında asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmaların takipçisi olmayı sürdüren Başkan Ökkeş Kavak da ekiplerin sahadaki uygulamalarına katılarak ekipleri yönlendirdi. Temaslarında teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Kavak yaptığı değerlendirmesinde "İlçemiz genelinde çeşitli nedenlerle bozulan yollarda asfalt yama çalışmalarına başladık. Yavuzselim Mahallesi çevresinde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz yollarda asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Asfalt yama çalışmaları ilçemiz genelinde hız kesmeden devam edecek" dedi.

Temaslarında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Kavak, talep ve önerileri dinlemeyi de sürdürüyor. Kurumsal çalışmaları vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine yönlendirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kavak, buluşmalarında vatandaşlara içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını da yineliyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.