Nurdağı Belediyesi'nde yoğun çalışma sezonu sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2020 - 13:54, Güncelleme: 12.08.2020 - 13:54
 

Nurdağı Belediyesi'nde yoğun çalışma sezonu sürüyor

​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, bu kez Bahçelievler Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı.
İçerisinde bulunduğumuz yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için alt ve üst yapı çalışmalarına hız veren Nurdağı Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi 926 ve 927’nci sokakta yapımını tamamladığı yol çalışmalarının ardından rotasını bu kez Bahçelievler Mahallesi'ne çevirdi. Vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çalışma içerisindeki Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi 410, 411 ve 412 nolu sokaklarda kilitli parke taşı döşeme uygulamasında sona doğru geldi. Başkan Ökkeş Kavak'ın bizzat takip ettiği çalışmalarla yazın tozlu, kışın ise çamurlu görüntü oluşturan sokaklardan kurtulacak olan mahalleliler, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kavak'a ve tüm Nurdağı Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler. Nurdağı Belediyesi'nin 2020 Yılı Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde benzer çalışmalar yapacağı öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, bu kez Bahçelievler Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı.

İçerisinde bulunduğumuz yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için alt ve üst yapı çalışmalarına hız veren Nurdağı Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi 926 ve 927’nci sokakta yapımını tamamladığı yol çalışmalarının ardından rotasını bu kez Bahçelievler Mahallesi'ne çevirdi. Vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için yoğun çalışma içerisindeki Ökkeş Kavak Başkanlığındaki Nurdağı Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi 410, 411 ve 412 nolu sokaklarda kilitli parke taşı döşeme uygulamasında sona doğru geldi. Başkan Ökkeş Kavak'ın bizzat takip ettiği çalışmalarla yazın tozlu, kışın ise çamurlu görüntü oluşturan sokaklardan kurtulacak olan mahalleliler, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kavak'a ve tüm Nurdağı Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler. Nurdağı Belediyesi'nin 2020 Yılı Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde benzer çalışmalar yapacağı öğrenildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.