NİZİP DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 13:18, Güncelleme: 20.10.2020 - 13:18

NİZİP DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

​​​​​​​Nizip'te turizmi kalkındırmada istikrarını sürdüren Başkan Mehmet Sarı, Tarihi Nizip Konağı'nda incelemelerde bulundu.
Nizip'te alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçe değerlerine gerekli önemi veren Mehmet Sarı Başkanlığındaki Nizip Belediyesi, uygulamalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Mehmet Sarı son olarak kurumsal destek ve katkılarla restore edilerek Nizip'e kazandırılan Tarihi Nizip Konağı'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Halil İbrahim Yakar ile birlikte incelemelerde bulundu. Pazar Cami Mahallesinde bulunan ve mimari yapısıyla Nizip'in marka değeri olan adreslerden Tarihi Nizip Konağı'nda incelemelerde bulunan heyete bilgiler veren Başkan Mehmet Sarı, ilçenin turizm potansiyelini hak ettiği yere getirmekte kararlı olduklarını belirtti. Taş ustalarının yeniden hayat verdiği konakta odaları gezen Başkan Sarı ve Genel Müdür Yakar, yapının tekrardan yaşatılmasında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)