MUŞ'TA TEDBİRLER SIKI TUTULUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 13:14, Güncelleme: 06.08.2020 - 13:14
 

MUŞ'TA TEDBİRLER SIKI TUTULUYOR

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Valisi İlker Gündüzöz ile birlikte korona virüs salgını dolayısıyla işyerlerini denetledi.
Tüm Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile bugüne kadarki en kapsamlı Koronavirüs denetimi gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Valisi İlker Gündüzöz ve kamu kurum amirleri ile birlikte korona virüs dolayısıyla iş yerlerini denetledi. Kent merkezindeki bakkal, lokanta, pastane, kafe ve kahvehane gibi işyerlerini ziyaret eden Başkan Asya ve Vali Gündüzöz ile beraberindeki yetkililer, sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimi yaptı. Asya ve Gündüzöz'ün toplu taşıma araçlarında da denetim yaptığı görüldü.  Başkan ve Vali tarafından yapılan denetimlerde, iş yerleri sahipleri ile çalışanlarına maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda alınan tedbirlere uyulması istendi. BAŞKAN ASYA: MASKE, TEMİZLİK VE SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDELİM Başkan Asya, Dünya üzerinde birçok ülke ve milletin büyük bir salgınla mücadele ettiğini anımsatarak, Koronavirüse karşı tedbirler için ilk günden itibaren ekip arkadaşlarıyla birlikte çok yoğun bir şekilde çaba sarf ettiklerini belirtti. Korona virüsle mücadelelerinin devam ettiğine dikkat çeken Başkan Asya, “Lütfen kendimiz ve sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayalım. Maske, temizlik ve sosyal mesafeye dikkat edelim” dedi. ( www.akbelediyeler.com )  
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Valisi İlker Gündüzöz ile birlikte korona virüs salgını dolayısıyla işyerlerini denetledi.

Tüm Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile bugüne kadarki en kapsamlı Koronavirüs denetimi gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Valisi İlker Gündüzöz ve kamu kurum amirleri ile birlikte korona virüs dolayısıyla iş yerlerini denetledi.

Kent merkezindeki bakkal, lokanta, pastane, kafe ve kahvehane gibi işyerlerini ziyaret eden Başkan Asya ve Vali Gündüzöz ile beraberindeki yetkililer, sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimi yaptı. Asya ve Gündüzöz'ün toplu taşıma araçlarında da denetim yaptığı görüldü. 

Başkan ve Vali tarafından yapılan denetimlerde, iş yerleri sahipleri ile çalışanlarına maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda alınan tedbirlere uyulması istendi.

BAŞKAN ASYA: MASKE, TEMİZLİK VE SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDELİM

Başkan Asya, Dünya üzerinde birçok ülke ve milletin büyük bir salgınla mücadele ettiğini anımsatarak, Koronavirüse karşı tedbirler için ilk günden itibaren ekip arkadaşlarıyla birlikte çok yoğun bir şekilde çaba sarf ettiklerini belirtti.

Korona virüsle mücadelelerinin devam ettiğine dikkat çeken Başkan Asya, “Lütfen kendimiz ve sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayalım. Maske, temizlik ve sosyal mesafeye dikkat edelim” dedi.

( www.akbelediyeler.com )  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.