MUŞ'TA O SORUN DA TARİH OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2021 - 12:13, Güncelleme: 09.03.2021 - 12:13
 

MUŞ'TA O SORUN DA TARİH OLUYOR

Muş'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile yatırım programına alınıp ihale edilen Alparslan 2 Barajı'ndan İçme Suyu Temin Projesi hayata geçiyor.
Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya’nın gayretleri sonucu bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile yatırım programına alınıp ihale edilen Alparslan 2 Barajı'ndan İçme Suyu Temin Projesi hayata geçiyor. Yüklenici firmaya yer teslimi yapılan proje Nisan ayında vurulacak ilk kazma ile uygulanmaya başlıyor. Başkan Feyat Asya, projenin detaylarını görüşmek üzere yüklenici firma yetkilileri ile bir araya geldi. Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel de bu sırada Başkan Asya’ya eşlik etti. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen projenin detayları hakkında bilgi veren yüklenici firma yetkilileri, Nisan ayında çalışmaların başlanacağını ifade ettiler. Muş'ta altyapı sorunlarına kalıcı çözüm üretmek adına gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Feyat Asya görüşme ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Özlemle beklediğimiz içme suyu projemiz Nisan ayında başlıyor inşallah. Hasköy Belediye Başkanımız Hikmet Karayel ile birlikte yer teslimini alan yüklenici firma yetkilileri ile  projenin detaylarını içeren sunumu üzerine istişarelerde bulunduk" değerlendirmesinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)  
Muş'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile yatırım programına alınıp ihale edilen Alparslan 2 Barajı'ndan İçme Suyu Temin Projesi hayata geçiyor.

Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya’nın gayretleri sonucu bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile yatırım programına alınıp ihale edilen Alparslan 2 Barajı'ndan İçme Suyu Temin Projesi hayata geçiyor. Yüklenici firmaya yer teslimi yapılan proje Nisan ayında vurulacak ilk kazma ile uygulanmaya başlıyor. Başkan Feyat Asya, projenin detaylarını görüşmek üzere yüklenici firma yetkilileri ile bir araya geldi. Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel de bu sırada Başkan Asya’ya eşlik etti. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen projenin detayları hakkında bilgi veren yüklenici firma yetkilileri, Nisan ayında çalışmaların başlanacağını ifade ettiler.

Muş'ta altyapı sorunlarına kalıcı çözüm üretmek adına gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Feyat Asya görüşme ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Özlemle beklediğimiz içme suyu projemiz Nisan ayında başlıyor inşallah. Hasköy Belediye Başkanımız Hikmet Karayel ile birlikte yer teslimini alan yüklenici firma yetkilileri ile  projenin detaylarını içeren sunumu üzerine istişarelerde bulunduk" değerlendirmesinde bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.