MUŞ'TA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2021 - 10:10, Güncelleme: 21.01.2021 - 10:10
 

MUŞ'TA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

​​​​​​​Muş Belediyesi kar yağışının ilk anlarından itibaren çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Feyat Asya da yine çalışmaların birebir takipçisi olmaya devam ediyor.
Alt ve üst yapıda dev yatırımların gerçekleştirildiği Muş'ta yerel yönetim kış aylarında da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte şehrin ana arterlerinde kar taşıma uygulamalarını aralıksız sürdürdü. Başkan Asya'nın birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde ekipler trafiğin yoğun olduğu İstasyon ve Cumhuriyet Caddelerinde uygulamalarına yoğunlaşırken, yağışın etkili olduğu bölgelerde araç park edilmemesine özen gösterilmesi istendi. BAŞKAN ASYA: EKİPLERİMİZ ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR 3 günden bu yana devam eden kar yağışı ile ilgili ekiplerin şehrin dört bir yanında taleplere anında karşılık verdiğini belirten Başkan Asya yaptığı değerlendirmesinde "Kar toplama ve taşıma mesaimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm mahallelerimizdeki yolları açtık, genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte iş makinelerimizin hızlı ve etkili bir çalışma yürütebilmesi için lütfen yol kenarlarına vatandaşlarımızın park edilen araçlarını kaldırarak çalışmalarımıza destek vermesini rica ediyoruz. Muş halkımız yağışlardan en asgari düzeyde etkilenmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Asya ilerleyen süreçlerde yine tüm Muş Belediyesi ekiplerinin koordineli bir şekilde planlama dahilinde gerekli müdahaleleri gerçekleştirmeye devam edeceğini sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Muş Belediyesi kar yağışının ilk anlarından itibaren çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Feyat Asya da yine çalışmaların birebir takipçisi olmaya devam ediyor.

Alt ve üst yapıda dev yatırımların gerçekleştirildiği Muş'ta yerel yönetim kış aylarında da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte şehrin ana arterlerinde kar taşıma uygulamalarını aralıksız sürdürdü.

Başkan Asya'nın birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde ekipler trafiğin yoğun olduğu İstasyon ve Cumhuriyet Caddelerinde uygulamalarına yoğunlaşırken, yağışın etkili olduğu bölgelerde araç park edilmemesine özen gösterilmesi istendi.

BAŞKAN ASYA: EKİPLERİMİZ ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

3 günden bu yana devam eden kar yağışı ile ilgili ekiplerin şehrin dört bir yanında taleplere anında karşılık verdiğini belirten Başkan Asya yaptığı değerlendirmesinde "Kar toplama ve taşıma mesaimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm mahallelerimizdeki yolları açtık, genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte iş makinelerimizin hızlı ve etkili bir çalışma yürütebilmesi için lütfen yol kenarlarına vatandaşlarımızın park edilen araçlarını kaldırarak çalışmalarımıza destek vermesini rica ediyoruz. Muş halkımız yağışlardan en asgari düzeyde etkilenmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Asya ilerleyen süreçlerde yine tüm Muş Belediyesi ekiplerinin koordineli bir şekilde planlama dahilinde gerekli müdahaleleri gerçekleştirmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.