MUŞ'TA HALK TALEPLERİNE ÖNCELİK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2022 - 13:29, Güncelleme: 23.03.2022 - 13:29

MUŞ'TA HALK TALEPLERİNE ÖNCELİK

​​​​​​​Muş'ta halk buluşmalarını sürdüren Belediye Başkanı Feyat Asya'nın dünkü durağı bu kez Sunay Mahallesi oldu.
Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Halk Buluşmaları’ kapsamında Sunay Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek yapılan hizmetlerle ilgili kendilerini bilgilendirdi‘Halk Buluşmaları’ kapsamında gerçekleştirilen toplantının bu haftaki durağı Sunay Mahallesi oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Asya, görev süresi içerisinde hayata geçirdiği çalışmaları anlatarak, vatandaşların sorularını yanıtladı. Talep ve önerileri dinleyerek olası sorunların çözümü için anında ekiplere talimatlar veren Başkan Asya, duyarlılığından dolayı vatandaştan tam not aldı. Sunay Mahallesi sakinleri kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Feyat Asya'ya teşekkür etti.