MUŞ'TA ANNELERE AİLE EĞİTİMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2022 - 23:35, Güncelleme: 04.03.2022 - 23:35

MUŞ'TA ANNELERE AİLE EĞİTİMİ

​​​​​​​Sosyal hayata yönelik atılımların devam ettiği Muş'ta yerel yönetim bu kez annelere yönelik aile eğitimi düzenliyor.
7’den 70’e toplumun her kesimine hitap eden eden Muş halkının ikinci evi konumundaki Muş Belediyesi bilgi evleri faaliyetleriyle göz dolduruyor. Birçok kurs ve etkinliklerin yapıldığı bilgi evlerinde kapsamlı eğitim programları da icra ediliyor. Bugün de Muratpaşa Mahallesi Müştak Baba Bilgi Evinde kadınlara yönelik ‘Aile içi eğitim ve ailelerin problem çözme becerileri’ eğitimi verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzman personellerince verilen eğitimlere kadınlar yoğun ilgi gösterdi.