MUŞ'TA ALTYAPIDA DESTAN YAZILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2021 - 11:27, Güncelleme: 04.02.2021 - 11:27
 

MUŞ'TA ALTYAPIDA DESTAN YAZILDI

​​​​​​​Göreve geldiği gün altyapı için söz veren Başkan Asya ve ekibi şu ana dek altyapıda toplam 330 kilometrelik değişim ve yenileme gerçekleştirdi.
Göreve geldiği günden bu yana Muş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için sorunlara kalıcı ve uzun vadeli çözümler üreten Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, altyapıda yenileme ve revizyon çalışmalarını tamamladı. Geçmişten bugüne kadar süren ve deforme olmuş altyapı sistemini uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerle değiştiren Muş Belediyesi'nde Başkan Feyat Asya çalışmaların birebir takipçisi olarak vatandaşlardan tam not aldı. Yağmur Suyu, Kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatları ile ana su depolarının tüm detayları ile ele alındığı Muş Belediyesi'nde Başkan Asya, yapılan tüm çalışmaları özetleyerek "Muş halkına hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. "ALTYAPIYA GİRME SENİ BİTİRİR" DEDİLER Başkan Asya yaptığı değerlendirmesinde göreve geldiği süreçte şehir genelinde kendisine altyapı için fikirlerin sunulduğunu ve "altyapı çalışmaları seni bitirir" şeklinde görüşler iletildiğini belirtti. Buna rağmen vatandaşlar arasında anket çalışması yaptırdığını dile getiren Başkan Asya, "Biz göreve geldiğimizde hemen anket yaptırdık. Muş halkına "Siz Başkan Olsaydınız önceliğiniz ne olurdu" diye sorduk. Baktık ki ankete katılım sağlayan vatandaşlarımızın yüzde 85'i altyapı diye cevap vermiş. Bu talebe mutlak suretle cevap vermeliydik ve hemen çalışmalara başladık. Biz altyapı için çalışmalara başlarken bazı kişiler "Altyapı seni bitirir, daha gençsin girme bu işe" diye bize görüşlerini sundu. Ama biz vatandaşın sesine kulak verdik. Altyapıyı artık sorun olmaktan çıkarmak adına yatırımlarımıza başladık ve bugün geldiğimiz noktada vatandaşlarımızın hayır duasını alabiliyorsak ne mutlu bizlere" dedi. İLK ÇALIŞMA 2017 YILINDA BAŞLADI Muş'ta yıllardan bu yana gelen soruna artık uzun vadeli çözüm üretmek adına çalışmalarına başlayan Muş Belediyesi, 2017 yılında ilk kazmayı vurarak "Bismillah" dedi. Tüm kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi için ilk olarak yer altı hatlarının haritası oluşturulduğu ve ardından hemen sahada faaliyetlere başlandı. Yıl 2021'i gösterdiğinde ise Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi toplamda 142 kilometre kanalizasyon 175 kilometre içme suyu ve 13 kilometre de yağmur suyu hat döşeme işini tamamlamış oldu. Proje kapsamında 13 bin 500 tonluk 3 adet içme suyu deposu de vatandaşın hizmetine sunuldu. BAŞKAN ASYA ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ OLDU Süreç içerisinde devam eden çalışmaların tüm aşamalarını Başkan Feyat Asya bizzat takip etti. Gece ve gündüz süren çalışmalarda bir yandan kurumsal talimatlarla uygulamalara yön veren Başkan Asya, diğer yandan sürekli olarak vatandaşları bilgilendirdi. Dönem içerisinde gelen eleştiriler karşısında sürekli olarak sabır ifadesini tekrarlayan Başkan Asya bu süreçlerde de vatandaşların "Allah razı olsun" ifadelerini duyarak mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. (www.akbelediyeler.com) GÖRÜNTÜ YÜKLENİYOR...  
​​​​​​​Göreve geldiği gün altyapı için söz veren Başkan Asya ve ekibi şu ana dek altyapıda toplam 330 kilometrelik değişim ve yenileme gerçekleştirdi.

Göreve geldiği günden bu yana Muş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için sorunlara kalıcı ve uzun vadeli çözümler üreten Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, altyapıda yenileme ve revizyon çalışmalarını tamamladı. Geçmişten bugüne kadar süren ve deforme olmuş altyapı sistemini uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerle değiştiren Muş Belediyesi'nde Başkan Feyat Asya çalışmaların birebir takipçisi olarak vatandaşlardan tam not aldı. Yağmur Suyu, Kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatları ile ana su depolarının tüm detayları ile ele alındığı Muş Belediyesi'nde Başkan Asya, yapılan tüm çalışmaları özetleyerek "Muş halkına hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

"ALTYAPIYA GİRME SENİ BİTİRİR" DEDİLER

Başkan Asya yaptığı değerlendirmesinde göreve geldiği süreçte şehir genelinde kendisine altyapı için fikirlerin sunulduğunu ve "altyapı çalışmaları seni bitirir" şeklinde görüşler iletildiğini belirtti. Buna rağmen vatandaşlar arasında anket çalışması yaptırdığını dile getiren Başkan Asya, "Biz göreve geldiğimizde hemen anket yaptırdık. Muş halkına "Siz Başkan Olsaydınız önceliğiniz ne olurdu" diye sorduk. Baktık ki ankete katılım sağlayan vatandaşlarımızın yüzde 85'i altyapı diye cevap vermiş. Bu talebe mutlak suretle cevap vermeliydik ve hemen çalışmalara başladık. Biz altyapı için çalışmalara başlarken bazı kişiler "Altyapı seni bitirir, daha gençsin girme bu işe" diye bize görüşlerini sundu. Ama biz vatandaşın sesine kulak verdik. Altyapıyı artık sorun olmaktan çıkarmak adına yatırımlarımıza başladık ve bugün geldiğimiz noktada vatandaşlarımızın hayır duasını alabiliyorsak ne mutlu bizlere" dedi.

İLK ÇALIŞMA 2017 YILINDA BAŞLADI

Muş'ta yıllardan bu yana gelen soruna artık uzun vadeli çözüm üretmek adına çalışmalarına başlayan Muş Belediyesi, 2017 yılında ilk kazmayı vurarak "Bismillah" dedi. Tüm kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesi için ilk olarak yer altı hatlarının haritası oluşturulduğu ve ardından hemen sahada faaliyetlere başlandı. Yıl 2021'i gösterdiğinde ise Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi toplamda 142 kilometre kanalizasyon 175 kilometre içme suyu ve 13 kilometre de yağmur suyu hat döşeme işini tamamlamış oldu. Proje kapsamında 13 bin 500 tonluk 3 adet içme suyu deposu de vatandaşın hizmetine sunuldu.

BAŞKAN ASYA ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ OLDU

Süreç içerisinde devam eden çalışmaların tüm aşamalarını Başkan Feyat Asya bizzat takip etti. Gece ve gündüz süren çalışmalarda bir yandan kurumsal talimatlarla uygulamalara yön veren Başkan Asya, diğer yandan sürekli olarak vatandaşları bilgilendirdi. Dönem içerisinde gelen eleştiriler karşısında sürekli olarak sabır ifadesini tekrarlayan Başkan Asya bu süreçlerde de vatandaşların "Allah razı olsun" ifadelerini duyarak mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

GÖRÜNTÜ YÜKLENİYOR...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.