MUŞ GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2021 - 11:41, Güncelleme: 08.12.2021 - 11:41

MUŞ GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Muş'ta yapımı devam eden 4 yeni gençlik merkezi daha önümüzdeki yıl kapılarını açarak genç potansiyeli eğitim ve sporla buluşturacak.
Muş'ta atılan tüm projelerde gençliği düşünerek uygulamalar gerçekleştiren Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, yoluna devam ediyor. Gençlere verdiği önemi her defasında dile getiren ve genç potansiyeli eğitim ve sporla buluşturmayı ilke edinen Muş Belediyesi bu anlamda Gençlik Merkezlerine de gerekli önemi veriyor. Sosyal belediyecilik alanında güzel çalışmalara imza atan Muş Belediyesi Saray, Sütlüce, Güzeltepe ve Bağlar Mahallesi’nde uyguladığı Gençlik ve Etüt Merkezi inşaatları hızla ilerliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleri ile yapılan tesisler, önümüzdeki yıl hizmet vermeye başlayacak.