MİDYAT'TA TAKDİR GÖREN ÇALIŞMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 16:09, Güncelleme: 15.10.2020 - 16:09
 

MİDYAT'TA TAKDİR GÖREN ÇALIŞMA

​​​​​​​Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, kış ayları öncesinde asfaltlama çalışmalarına hız verdi.
Yaz çalışma döneminde verimli bir sezon geçiren Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, merkez ve kırsal bölgelerde kış ayları öncesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Son 2 yılda yerel yönetimde dev yatırımların gerçekleştirildiği Midyat'ta değişimin ve gelişimin öncüsü olan Başkan Veysi Şahin uygulamaların ve projelerin takipçisi olurken, vatandaşlarda da tam not alıyor. BATMAN YOLU REVİZE EDİLİYOR Midyat Belediyesi Fen İşleri ekipleri son olarak Batman Yolunda asfaltlama öncesi PMT serim işine başladı. Amaçlarının vatandaşlara daha güveli ve konforlu ulaşım sağlamak olduğunu belirten Başkan Şahin, çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdüreceğini ifade etti. Başkan Şahin yaptığı değerlendirmesinde "Vatandaşlarımızın, trafik akışını daha konforlu ve modern hale getirmek için Batman yolunun PMT serimine başladık. Kadim Şehir Midyat'ımıza,Hayırlı Uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. KIRSALDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşmanın gayreti içerisinde olan Midyat Belediyesi ekipleri kırsalda ise Çaldere ile Toptepe mahalleleri arasında sıcak asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Başkan Şahin ve Midyat Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Şahin'e ve Midyat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, kış ayları öncesinde asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Yaz çalışma döneminde verimli bir sezon geçiren Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, merkez ve kırsal bölgelerde kış ayları öncesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Son 2 yılda yerel yönetimde dev yatırımların gerçekleştirildiği Midyat'ta değişimin ve gelişimin öncüsü olan Başkan Veysi Şahin uygulamaların ve projelerin takipçisi olurken, vatandaşlarda da tam not alıyor.

BATMAN YOLU REVİZE EDİLİYOR

Midyat Belediyesi Fen İşleri ekipleri son olarak Batman Yolunda asfaltlama öncesi PMT serim işine başladı. Amaçlarının vatandaşlara daha güveli ve konforlu ulaşım sağlamak olduğunu belirten Başkan Şahin, çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdüreceğini ifade etti. Başkan Şahin yaptığı değerlendirmesinde "Vatandaşlarımızın, trafik akışını daha konforlu ve modern hale getirmek için Batman yolunun PMT serimine başladık. Kadim Şehir Midyat'ımıza,Hayırlı Uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

KIRSALDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşmanın gayreti içerisinde olan Midyat Belediyesi ekipleri kırsalda ise Çaldere ile Toptepe mahalleleri arasında sıcak asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Başkan Şahin ve Midyat Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Şahin'e ve Midyat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.