MİDYAT'TA CAN DOSTLAR UNUTULMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2022 - 15:16, Güncelleme: 25.01.2022 - 15:16
 

MİDYAT'TA CAN DOSTLAR UNUTULMADI

​​​​​​​Midyat Belediyesi yoğun kar yağışında sokak hayvanları için gereken tüm çalışmaları gerçekleştirdi.
Midyat'ta Belediyesi, yoğun kar yağışında can dostları da unutmadı. Karla etkin çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri, kurduğu bakım merkezinde sokak hayvanlarının beslenmelerini sağlama imkanı sundu. Konu ile ilgili belediyeden yapılan bilgilendirmede "Zorlu Kış aylarında Sokakta yiyecek bulmakta zorluk çeken minik dostlarımıza sahip çıkıyor, kurmuş olduğumuz Sokak Hayvanları Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezimizde beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz" denildi. Öte yandan Başkan Şahin, Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan'ı ağırladı. Başkan Şahin ziyarette karla mücadele alınacak tedbirler ve çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunurken, süreç içerisinde vermiş oldukları desteklerden ötürü Aslan'a teşekkür etti.
​​​​​​​Midyat Belediyesi yoğun kar yağışında sokak hayvanları için gereken tüm çalışmaları gerçekleştirdi.

Midyat'ta Belediyesi, yoğun kar yağışında can dostları da unutmadı. Karla etkin çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri, kurduğu bakım merkezinde sokak hayvanlarının beslenmelerini sağlama imkanı sundu. Konu ile ilgili belediyeden yapılan bilgilendirmede "Zorlu Kış aylarında Sokakta yiyecek bulmakta zorluk çeken minik dostlarımıza sahip çıkıyor, kurmuş olduğumuz Sokak Hayvanları Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezimizde beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz" denildi.

Öte yandan Başkan Şahin, Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan'ı ağırladı. Başkan Şahin ziyarette karla mücadele alınacak tedbirler ve çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunurken, süreç içerisinde vermiş oldukları desteklerden ötürü Aslan'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.